Повідомлення
61
Відповіді: 0
24.05.2024
Добрий вечір!
Якщо у вас цікава знахідка то, прибираємо фон  з " пивного столу" і робимо фото з розмірами при денному світлі з вказанням ваги.
Далі клейма...
Змінено автором 24.05.2024
Анонім
25.05.2024Автор
Я не правильно заголовок написал это не крест трезуб  а
Хре́ст Си́мона Петлю́ри, або Орден Симона Петлюри, — нагорода Армії Української.
Анонім
25.05.2024Автор
травні 1932 року уряд Української республіки під головуванням Андрія Лівицького повернувся до ідеї вшанування пам'яті Симона Петлюри. 22 травня 1932 року затверджено відзнаку «Хрест Симона Петлюри» для всіх учасників Української революції 1917—1921 років[1].
Анонім
25.05.2024Автор
Проте на реалізацію нагороди у 1932 році забракло коштів та організаційних можливостей[3]. 25 березня 1936 року виданий наказ Головній та місцевим радам нагороди, а також затверджено порядок нагородження[
Анонім
25.05.2024Автор
Влітку 1945 року, під час збору відомостей про ветеранів, які вижили в таборах для інтернованих, виявилося, що більшість залишилася без документів та нагород. Лише одиницям вдалося зберегти нагороди[12][15]. У 195
Анонім
25.05.2024Автор
Дорогие форумчане хочу выставить лот на аукцион ,если есть по ордену какие вопросы просьба их задать до аукциона.Сув.
wadik1631
25.05.2024Відповідь Анонім
Видалено автором
Відповіді: 1
25.05.2024
Гарні фото не виходять з першої спроби, це нормально.  Освітлення, фон, налаштування при фотографуванні.... У лінзу погано видно, по фото. Це все виправимо. Я сам буває довго сортую фото, щоб більше толкові були. 
200000гр .( бажання їх мати) повинні  налаштувати вас  на роботу над якістю зображення.
Ще добавлю, що та "зелень" на сріблі, вже занадто зелена, як на мене.
Бо в обговоренні фото наче і не погані, де клеймо. Інші фото слабенькі.
Змінено автором 25.05.2024
25.05.2024
Может кто-нить уже скажет? Я конечно не в теме, но читать википедию умею и что-то что по описанию что по фото ни с одним известным типом не совпало
Анонім
25.05.2024Автор
Ты если в жизни своей что то не видел то твоя реакция понятна 
Ты все знать и видеть не можешь
А твое мнение это лично твое оно к делу отношение не имеет Ты я думаю не эксперт по государственным наградам.
25.05.2024
Мы на ты не переходили. Для необходимости увидеть выставленное фуфло не требуется статуса эксперта. Его видно не вооруженным глазом.
Анонім
25.05.2024Автор
Вот именно ты в этом не него не смылишь  и сильно тужишся  займись чем-то полезным для себя купи что продай а то только как шавка везде бегаешь и скувчишь.
Анонім
25.05.2024Автор
Ты пойми что здесь люди деньги зарабатывают и он знает без твоего скувчания  что купить и где перепродать так что не скувчи ты на мои продажи не как не повлияет.Займись лучше делом.
26.05.2024Відповідь Анонім
Научись манерам общения, уважай других и не надо из себя строить самого умного. Лот закрыли и это правильно. Таким торгуют цыгане на вокзалах, а не порядочные люди в приличном обществе.
Анонім
25.05.2024Автор
Посмотри чем ты торгуешь какими то мусором букварями и открытками и посмотри что я за последние время продал . Займись делом мой тебе совет.
Анонім
25.05.2024Автор
И вас тук куча вот таких некчёмных которые только могут бегать и скувчать по чужим лотам.Торгуя сами мусором.
26.05.2024
Ця гілка якраз і створена для обговорення оригінальності і атрибуції,а не впертого 'я впевнений і все'...
Для початку -серед коментаторів є люди явно досвідченіші,чия думка як мінімум важлива,але то таке, бажання мати 200к зводить всі дискусії нанівець)))
Це навіть не фуфло,це фантазія на тему!
26.05.2024
Здесь что не выставь все фуфло, монеты фуфло, ордина фуфло, значки фуфло, золото тоже фуфло, это когда хочется, а купить не могу, нужно писать что это фуфло а вдруг продадут за 100 грн это фуфло.
26.05.2024
Хочу заметить для всех интересную особенность. Посмотрите сколько налетело друзей-подпевал, которые корчат из себя обиженок, что их фуфло не покупают по ценам оригиналов. Оказия, но факт.
26.05.2024Відповідь Yarda
Та якесь дивне у них "фуфло". Будь-який школяр маючи гугл може за 5 хвилин все зрозуміти. Для людини яка дійсно цікавиться цією темою і готова викласти не малі гроші за таку справжню нагороду усе це виглядає мабуть так само абсурдно як для касира якому принесуть листя з дерева доводячи що це гривні.
Змінено автором 26.05.2024
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.