Vorskla23
Vorskla23
27 травня 2024, 21:34

Ріг?Кістки мамонта?

Ріг?Кістки мамонта?
Доброго вечора шановна спільнота!трапились такі знахідки при земляних роботах на приватній ділянці,недалеко від річки.прошу допомоги у визначені,та можливої вартості вразі продажу.заздалегіть всі вдячний 

Повідомлення
10
Відповіді: 0
27.05.2024
Доброго часу.Хороші екземпляри.Приблизно такий набір я продав 5 років назад за 2300 гривень у Львівський музей.Крім кісток мамонта ще присутні декілька вимерлої корови, бачу по фото.Тож міркуйте як краще виставляти,чи гуртом,чи поодинці.Поодинці вірогідно швидше продадуться.Гуртом з 5т починайте.
27.05.2024
Ви ще гарненько там порийтеся.Я в свій час знайшов в такому місці кістяний молоток,який продав за чималеньку суму на Віоліті.Це говорить про те,що вірогідно ці кістки з якоїсь стоянки тодішньої людини.
27.05.2024Автор
Дякую вам за увагу до теми! якщо кістки різних тварин і виставляти в роздріб то потрібно ще якось зрозуміти як їх відрізнити,і якщо ріг лося,то він то виходить ,що він не з тієї епохи ,чи я помиляюсь?
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.