Nokolektiner
Nokolektiner
27 травня 2024, 22:25

Питання по КР

Питання по КР

Доброго часу доби шановна спільното.
Питання стоїть в тому що , я на місці поселення КР (що доводять мої знахідки: кераміка , іконки , хрестики і т.д.) знаходжу олов'яні оплавки кулястої форми , це не кулі бо форма не підходяща , можливо хтось стикався з подібним або ж знає щось про це , прошу дати відповідь.
Дякую всім!
З пов.

Повідомлення
24
Відповіді: 0
Відповіді: 1
27.05.2024АвторВідповідь Ops_Sniper
Пьяный школьник лет 50 назад с паяльником баловался, та и выбросил их там. Все проще
От , є ж такі невігласи!
А потрібно берегти матінку природу.
28.05.2024Відповідь Nokolektiner
Та ну реально все що завгодно може бути. Наприклад хтось щось в гаражі робив потім вибросив на сміття. Не треба так заморочуватись
28.05.2024
Видалено автором
28.05.2024Відповідь Ops_Sniper
я не погоджсь з вами що це гаражне сміття. зазвичай дані предмети трапляються на місцях, яке зазначив автор створеної теми. 
І часто іменно там. 
Ще й паралельно з пломбами і печатями.
Тому, може це заготовки для пломб чи печатей?
28.05.2024
Обмотка кабеля третій рейх .там є товсті мідні дроти ..товщина залягання за метр..погано що він у смолі прийдеться рубати і потім випалювати...такий лежить у мене в районі...
Змінено автором 28.05.2024
28.05.2024Відповідь poljanyn
Обмотка кабеля третій рейх .там є товсті мідні дроти ..товщина залягання за метр..погано що він у смолі прийдеться рубати і потім випалювати...такий лежить у мене в районі...
може хтось був..там де корчма Красний Рог.там був німецький бункер звязку
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.