Повідомлення
20
Відповіді: 0
Відповіді: 1
11.10.2024Відповідь sergey1964
Я недарма поставив питання ) З натяком. Оригінали в музеї Кремниці я добре пам`ятаю і без Інтернета. Та ще й фото поробив собі на пам`ять з музейних вітрин усіх золотих монет. Тому є з чим порівнювати.
Анонім
13.10.2024АвторВідповідь sergey1964
Данный предмет - сувенир и должен продаваться в разделе копий
Доброго дня, попрошу Вас написати обґрунтовану відповідь чому Ви вважаєте що це є копія, оскільки представлені Вами екземпляри відрізняються між собою та між проданим дукатом приклад якого наводив laert. Дякую за увагу
13.10.2024Знавець
Уважаемый продавец , если Вы не видите разницы в своем предмете и фото монет с хороших европейских  аукционов , обьяснять что либо бессмысленно . Посмотрите стиль исполнения и мелкие детали. Кстати , стоимость последнего дуката 1676 , которое я представил 5000 евро удар молотка + про2енты аукциона .
13.10.2024Знавець
Я так понимаю , если Вы прячетесь под  " Аноним " а  монета выставлена продавцом с маленьким рейтингом( который анонимом быть не может )  Вы или просто подставляете продавца , которому дали монету , или  это Ваш второй ник . И то и другое -плохо
Анонім
13.10.2024АвторВідповідь sergey1964
Я так понимаю , если Вы прячетесь под  " Аноним " а  монета выставлена продавцом с маленьким рейтингом( который анонимом быть не может )  Вы или просто подставляете продавца , которому дали монету , или  это Ваш второй ник . И то и другое -плохо
Шановний експерт, виставити на обговорення предмет можна з одного профілю хоч анонімно хоч ні. На обговорення виставлялось з того профілю що і на продаж. Що стосується визначення монети, то я звернувся до Вас як до знавця, я не експерт і мені цікава Ваша думка чому саме Ви вирішили що це копія, адже всі представлені екземпляри і екземпляри які можна знайти в вільному доступі відрізняються, що стосується деталей то предмет міг бути в обігу і мати сліди зношування. Дякую за увагу
13.10.2024Відповідь Анонім
Будь ласка, не сперечайтесь. Я вам вкажу на один з серйозних "ляпів" в "штампі" цього предмета. В оригіналів, такого немає ЗОВСІМ. Зверніть увагу, що з корони спускається шлейф широких стрічок за спину орла. Знайдіть таке в оригінальних монетах... ?? Про більш дрібні деталі не писатиму, бо займе багато часу.
Анонім
13.10.2024АвторВідповідь КАПІТАН ZELENY
Будь ласка, не сперечайтесь. Я вам вкажу на один з серйозних "ляпів" в "штампі" цього предмета. В оригіналів, такого немає ЗОВСІМ. Зверніть увагу, що з корони спускається шлейф широких стрічок за спину орла. Знайдіть таке в оригінальних монетах... ?? Про більш дрібні деталі не писатиму, бо займе багато часу.
Доброго дня, так це і хотілось почути що в ній не так, якусь конкретику. Як я писав що я не експерт…дякую за приділену увагу
13.10.2024Знавець
В каком " обігу " ???  Гляньте на шеи орлов , обрез рукава , корону .В монете ВСЕ не то. Я же написал , что это не подделка , не копия . Это сувенир. Не нужно больше писать . Все уже  сказано .
Yarda2285
13.10.2024
Ваша монета фальшива сучасного виготовлення. Гравера з рівнем роботи як у цій монеті в той час не взяли б ні на один монетний двір, зображення на монеті схематичні (особливо смішно відтворено голови орла, місце губ імператора, подоба меча, розпливчасті криві букви і т.д)
Анонім
13.10.2024АвторВідповідь Yarda
Ваша монета фальшива сучасного виготовлення. Гравера з рівнем роботи як у цій монеті в той час не взяли б ні на один монетний двір, зображення на монеті схематичні (особливо смішно відтворено голови орла, місце губ імператора, подоба меча, розпливчасті криві букви і т.д)
Дуже дякую Вам за змістовну відповідь
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.