sim911
sim911
6 червня 2024, 20:55

15 Копійок 1992

15 Копійок 1992

Доброго дня шановна адміністрація і експерти . Виникле питання з приводу автентичності деяких моїх лотів . Скажіть будь ласка як монета куплена у 2019 році з достатньо поважного акаунта , з 73 ставками , на той час не була фуфлом , і не визвала ніяких питань у адміністрації, а зараз вона за висновком адміністрації віоліті виявляється підробкою і мої лоти закривають ?? Дякую за відповідь. 
Посилання на лот додаю 

Повідомлення
23
Відповіді: 0
Ostapp1139
06.06.2024
Усі 15 Копійок три ягоди, вироби виготовлені за межами монетного двору.
Додам а співвідношення металу Алюміній покритий мідю це все в усіх Номіналах фантазії фуфло і не більше.
Які з'явилися далеко після закриття ЛСЗ
13.06.2024Відповідь Ostapp
Багато чого прояснилося за останніх п'ять років. 30% каталога рашиста вироби виготовлені після закриття ЛСЗ
А коли, по Вашому сталося закриття ЛСЗ? Адже відомо, що завод працював навіть в 2005 році і на ньому працювала відома Вам гравер Мітіна Н.Н. Може Ви мали на увазі - після перенесення монетного двору в Київ? Тоді ще  це може бути на щось подібне. І то хіба що по кількості виробів, але не по різновидам.
Відповіді: 1
07.06.2024
Про 3 ягоды. В книге Люлько сказано, что они появились позже. Но позже - это не значит в гараже. Ostapp не раз пытались на это указать. Но у него в ушах беруши, а на глазах шоры. Лично для меня 3 ягоды это не аргумент фуфла.
07.06.2024Відповідь Ostapp
Я не про данную монету, а про ваше высказывание про 3 ягоды. Да, только сейчас заметил, что вы перестали использовать словосочетание "вне монетного двору." Кстати, я по этому выражению и понял кто создал сайт "Монети та Жетони Украiни"
22.01, 10:50Відповідь Ostapp
Наткнулся на обсуждение этой пятнашки и меня УМИЛИЛИ двойные стандарты Ostapp-а: оказывается, у этой пятнашки аверс - "лєвий", а у 50 ш. с тонкой линией тризуба Ostapp-а (натянувшего себе на уши корону эксперта "Виолити", минимум подмастерья Эксперта-консультанта "Виолити") реверс - правильный, правый, о чем Ostapp неоднократно доказывал, хвастаясь своей подборкой шагов, поока эти все темы случайно не потерли!
Відповіді: 2
07.06.2024Автор
Тобто я правильно розумію , що 5 років тому експерти і адміністрація «лєвий» аверс не бачила , а зараз баче ? Чи не залежить це від того , у чиїх руках знаходиться монета ? Наскільки я бачу трьохягідників продано достатньо на віоліті
07.06.2024Відповідь sim911
Администрация не всегда равно эксперт. Да и экспертов в пробниках Украины немного. Людей, считающими себя экспертами много, а вот экспертов не очень. Перефразируя героя из "Джентльменов удачи":  "Остап, конечно, вор авторитетный..." Но, е
он не предоставляет доказательств. Только слова. Как в старом анекдоте :"Джентльменам верят  на слово" Сначала верили, ждали доказательств обещанных.  А теперь не верят. Наверное, поэтому столько минусов у него в репе. Хотя это не заслуженно. Но что посеял. Еще больше не верят т.н. "консультанту". У того, вообще, корона к голове болтами прикручена. Не гоже ему с холопами общаться... Ну, это к данной теме отношения не имеет.
12.06.2024
Черговий раз хочу звернути увагу колекціонерів, що цей предмет, а саме 15 копійок 3 ягоди, неодноразово обговорювався в інших темах на цьому форумі. Всім відома думка Ostappа  та ще деяких колекціонерів, яку він тут висловив. Але хочу відмітити,  що походження штемпелів лишається невідомим, так само як спосіб і місце виготовлення. На підтвердження свого категоричного висновку:
«Усі 15 Копійок три ягоди, вироби виготовлені за межами монетного двору.»
в усіх численних обговореннях ні Ostapp, ні хто інший не спромігся навести хоч якийсь незаперечний доказ.
Ostapp висував два твердження на користь своєї версії:
1. якісь відомі тільки йому робітники ЛСЗ стверджували, що існувала тільки одна пара штемпелів 15 коп.

2. 15 копійок 3 ягоди з’явилися після закриття Монетного Двору.

На перше навіть не хочеться реагувати, тому що не існує ЖОДНОГО робітника ЛСЗ, якій би знав ВСЕ, що відбувалося в цехах заводу, а якщо хто з них і був причетний до нелегального ( та і кримінального) виробництва хуліганок, то з якого лиха він став би признаватись будь кому, особливо невідомо звідки з'явившомуся Ostappу. А до того ж вони не знали, що там конкретно виробляють  конкуренти в цьому прибутковому бізнесі.
 На друге:  я вже не раз тут засвідчував, що особисто купляв 3-ягідники весною 1996 року, але Ostapp настільки вперся в свою невідомо звідки висмоктану версію, що продовжував на ній наполягати, хоч сам в ті далекі  часи ходив, мабуть, в дитячий садочок.  
Тобто, ще раз повторюю, що не бачив поки що доказів того, що 3-ягідник не може бути хуліганкою, виробленою на ЛСЗ, як і велика кількість інших подібних предметів, які успішно продаються в розділі обігових та пробних монет України.
 Якщо вони за цей час з’явилися, хотів би ознайомитись.
Ostapp1139
17.06.2024Відповідь Monety_mira
Із таким підходом як у Вас.
Висновок один вперед фуфлороби.... Зелене світло фуфлоробам.
Одні купували усе підряд, другі легалізовували усе підряд у каталоги і так далі... навіть не задумуючись звідки десятки, а то і сотні нових різновидів появилися на Світ після 2005-2006 років.
17.06.2024Відповідь Ostapp
Не треба мені писати тупі відповіді, я Вас ні про що не питав. Всі питання Вам давно вже були задані, і не тільки мною. Ваша репутація невідома ще тільки новачкам.
 Якісь аргументи, докази У Вас є, чи тільки одна нісенітниця, яку Ви поширюєте тут за допомогою примітивної базарної лексики? Запишіться в якійсь гурток поціновувачів української мови, може навчитеся цивілізовано вести дискусії.
Ostapp1139
Не потрібно мене згадувати у кожному дописі ще й по декілька разів.
Стосовно 15к. три ягоди весною 1996 року)))
Не смішіть людей, залишити ці байки для онуків.
Відповіді: 2
17.06.2024
Виходить так, що тут на форумі не видно більше ні одного колекціонера, який збирав пробні монети України хоч би з середини 90-їх років. І нема кому спростувати наглу брехню Ostappа про те, що йому самому не могло бути відомо.
 Але мене більше цікавить те, що це за користувачі, які постійно і регулярно ставлять лайки на його брехливу писанину? Що не напише - одразу ж 2-3 лайка. Добре працює команда по розкрутці цього пройдисвіта! Ще кілька днів назад було -28, а вже -12.
Такі ось «авторитети» тут на Віоліті. Краще б він добивався хороших оцінок десь у вечірній школі.
Ostapp1139
Наскільки я бачу то -19
Напевно ви із братом та ще із групою 
людей яких болить за це Все Фуфло натикали мінусів у всіх моїх повідомленнях.
Ви ж із братом любите розігрувати тут цілі сюжети(спектаклі), як два незнайомих чоловіка.
Уже не раз погоріли на цьому)))
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.