Повідомлення
10
lufa355
09.06.2024
Точно такого ,як ваше клеймо, я не знайшла. Проте хочу вам запропонувати мануфактуру, з дещо схожим з вашим,  на мою думку, клеймом.Це лише версія.. Чекайте, поки відгукнуться знавці .
Відповіді: 0
09.06.2024Автор
спасибо вам за внимание к моей просьбе  ,но мюллера я рассматривал но он как бы не подходит ,поэтому я и обратился за помощью .Спасибо вам ,может кто еще откликнется
lufa355
09.06.2024Відповідь КАПІТАН ZELENY
Та ні , перш ніж писати , я переглянула багато клейм з обома буквами. З  М хоч приблизно  на щось схоже натрапила. З W у переглянутому мною каталозі взагалі нічого схожого не знайшла.
Відповіді: 1
09.06.2024
Почитайте про неадеквата, який ставить дизлайки під кожним моїм коментарем.
Негідна поведінка користувача Musat
Якщо не важко (в знак солідарності), зробіть йому також "антиприємно" в його улюблених темах по "Стародавні та середньовічні предмети до 1700 року".
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.