ramblerok37
ramblerok37
9 червня 2024, 21:13

Монета Олвии и другие на определение

Монета Олвии и другие на определение
Добрый вечер.Находки не мои.Подскажите по подлинности,названию,номиналу по примерной цене.И в какой раздел поставить?Спасибо огромное.

Теги:
Повідомлення
17
Відповіді: 0
09.06.2024АвторВідповідь paulito
Вітаю! Сучасні фантазійні монети. За античною тематикою. Сувеніри для туристів. З пов.
Дякую. Це 100% на Ваш погляд.Бо я такі вперше тримаю в руках,а власник стверджує,що особисто знайшов в землі..Можливо потрібно інші фото..чи таких взагалі не було?
Відповіді: 1
sagit15720
10.06.2024Знавець
Перша чистий монетовидний сувенір, бо такої монети не існувало.
друга та третя - можна як копії, хоча рівень виконання тут невисокий.
vkf772457
12.06.2024
мені такі пропонували у Тунісі біля Колізею.  Місцеві "нумізмати".  Питаю: копії?  - Ніт, оригінали.  - Ну, кажу, оригінали я купляти не буду, бо не можна вивозити через митницю.  
Продавець зразу міняє тему: - так, копії, дешево.  
Але ми вже пішли.  І він ще пробігся за автобусом, канючив: ну дай хоч динар.
12.06.2024АвторВідповідь vkf77
мені такі пропонували у Тунісі біля Колізею.  Місцеві "нумізмати".  Питаю: копії?  - Ніт, оригінали.  - Ну, кажу, оригінали я купляти не буду, бо не можна вивозити через митницю.   Продавець зразу міняє тему: - так, копії, дешево.   Але ми вже пішли.  І він ще пробігся за автобусом, канючив: ну дай хоч динар.
Перехитрив сам себе)Я про продавця.
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.