Заблокировал,ну да критику не все воспринемают.
Я Вас розумію.
І Ви повинні розуміти,що тут не гугл,тут живі люди.
У нас прийнято вітатись,казати будь-ласка і дякувати за допомогу.
Ви ж заходячи наприклад до лікаря - вітаєтесь?!
Немає підключення до Інтернету. Перевірте з'єднання та натисніть "Повторити".
ПовторитиПеревірка з'єднання...
З'єднання відновлено!
Я представляю,сидит этот аноним на работе,заваливается к нему в кабинет тело,ни здрасьте ни пожалуйста,а сразу слыш метнись мне кофе намути.
Посмотреть бы в этот момент, на рожу этого анонима...
Я вже колись писав:
Навіть Грут дерев'яний -
своїм ім'ям пишався.
То чому ж тоді ти -
за ,,анонімом,, сховався?"
На моє глибоке переконання - є така порода безпринципних, систематичних ,,анонімів-іхтамнетів".
Бо нести з честю свій нік через роки - то є велика відповідальність. А як відомо - відповідальність, то є ноша, яка не кожному по силі.
Тож, слабка духом, та безвідповідальна порода, забувши своє ,,ім'я,, - перетворюється на такого собі безпринципного, безликого, систематичного ,,аноніма-іхтамнета" без роду і племені...
Просто Ви не взяли до уваги деяких аспектів колекціонування - не всі предмети з'являються на аукціонах завдяки майстрам справи ,,купи-продай,,..
Є категорія людей, які слухаючи землю, обходять сотні км.власними ногами. І іноді фортуна може щедро їх винагороджувати за натхнення. Але далі, в такої людини, пригоди можуть тільки починатися (варіантів безліч - від ушлих халявщиків, зависливих конкурентів, які можуть влаштовувати цілі спец.операції стеження, з метою виявлення локації, або зливання інформації тим, кому не потрібно нічого знати і т.д. і т.п.) Повірте мені, будь ласка, я особисто знаю безліч прикладів, коли пошуковцю не завадить дізнатись якусь інформацію інкогніто.
Головне в цій ситуації зберігати людську гідність. Бо функція ,,анонім,, не повинна автоматично вимикати в людині порядність.
Що до Ваших слів про те, що реальні речі не купить серйозний покупець у незнайомця на Віоліті - вибачте, але Ви помиляєтесь. Цікаві, автентичні, дорогі речі - купують дорого...
А от що до шарлатанів, різного штибу, що намагаються шарлатанити заховавшись за безликого, хамовитого ,,аноніма-іхтамнета,, - так прапорець їм в руки, свисток в зуби, барабан Страдіварі на шию і бронепотяг на зустріч...
Далі аноніми Вас будуть матом крити і їм за це нічого не буде!
Щось не так- заблокував.
Завтра лишаться одні аноніми,інши будуть заблоковані...
Тепер у мене питання: всі "новачки" з іншої культури, з іншої планети? Не потрібно насаджувати наративи там, де їх не потрібно насаджувати. Спільнота їх не приймає.
Я не ханжа і аж ніяк не досконала людина, зі своїми недоліками, та вадами - але навіть мені іноді буває ніяково від деяких, так званих ,,нових віянь"...
Мало того что ананим так ещё и заблокировал меня,что-бы я не смог ему ответить ))) - ссыкливый поц!
Ни ссылок на темы,где я его в грубой форме принуждаю здороваться!!!
Ни ссылок на то КАК я ему начал мстить(сам в шоке ).
Не надо жрать соотечественников(хорошо хоть не мальчики в трусиках ).
Ну далее - установление правил,религия,мораль...
И аж ДВА пункта о писюнах )))
Вывод один - в психушку провели интернет ))))
анАним молча слился.
Финал истории закономерен!
Всем спасибо,за Ваши мнения и поддержку.
С уважением minelaboff .
Да - это уже диагноз!
Если пользователь с рейтингом 3457 начинает переписку со слова Здрасьте....
Он явно хочет устроить какую нибудь провокацию , но никак не оценить лот !
Здивуєтесь, але це сарказм на невігластво. Не знаходите? )
Чи ви також з "вулиці лєніна"?
Для чого этот форум существует?Для сарказма ?Или для выяснения как и кому писать приветствия ?Занимаетесь тупо провокациями !!!Улица Ленина в каждом городе Украины. Такое историческое прошлое всех стран бывшего СССР.Я живу на улице Симоненко, если сильно интересно!А по этой теме просто каждому решать индивидуально!Если мне вместо Здравствуйте или Приветствую или Добрый день пишут Здрасьте........, тогда ответ будет примерно в таком же стиле.Делов тоЧего из этого раздувать огонь 🔥 ???
З повагою Кенгуру.