minelaboff
minelaboff
18 червня 2024, 16:17

Анониму из темы про баранчика.

Анониму из темы про баранчика.

Заблокировал,ну да критику не все воспринемают.

Я Вас розумію. І Ви повинні розуміти,що тут не гугл,тут живі люди. У нас прийнято вітатись,казати будь-ласка і дякувати за допомогу. Ви ж заходячи наприклад до лікаря - вітаєтесь?!

Повідомлення
45
Відповіді: 0
18.06.2024Автор
Він думає,що тут йому повинні всі і сразу.
Я представляю,сидит этот аноним на работе,заваливается к нему в кабинет тело,ни здрасьте ни пожалуйста,а сразу слыш метнись мне кофе намути.
Посмотреть бы в этот момент, на рожу этого анонима...
18.06.2024
Вітаю.
Я вже колись писав:
      Навіть Грут дерев'яний -
      своїм ім'ям пишався.
      То чому ж тоді ти -
       за ,,анонімом,, сховався?"

На моє глибоке переконання - є така порода безпринципних, систематичних ,,анонімів-іхтамнетів".
  Бо нести з честю свій нік через роки  - то є велика відповідальність. А як відомо - відповідальність, то є ноша, яка не кожному по силі.
 Тож, слабка духом, та безвідповідальна порода, забувши своє ,,ім'я,, - перетворюється на такого собі безпринципного, безликого, систематичного ,,аноніма-іхтамнета" без роду і племені...
Змінено автором 18.06.2024
Відповіді: 1
18.06.2024Відповідь bigdady17
Видалено автором
18.06.2024Відповідь bigdady17
Чого Ви причепилися до цих анонiмiв , ну хоче людина ним бути хай буде можливо так зручнiше
Коли в темі ,,анонім,, зберігає ЛЮДСЬКУ ГІДНІСТЬ - питань не має (розумію - ІНОДІ може бути ситуація, коли ЛЮДИНІ необхідно зберегти конфіденційність ...).
18.06.2024Відповідь КОТок
Коли в темі ,,анонім,, зберігає ЛЮДСЬКУ ГІДНІСТЬ - питань не має (розумію - ІНОДІ може бути ситуація, коли ЛЮДИНІ необхідно зберегти конфіденційність ...).
Пробачте, не розумію.  Конфіденційність при питанні ціни на віоліті? Ну, це смішно, як на мене. Всі більш менш реальні речі не купить серйозний покупець у незнайомця на віоліті. Ну а оцінка "майской ночи' не потребує секретів.
19.06.2024Відповідь olirka
Пробачте, не розумію.  Конфіденційність при питанні ціни на віоліті? Ну, це смішно, як на мене. Всі більш менш реальні речі не купить серйозний покупець у незнайомця на віоліті. Ну а оцінка "майской ночи' не потребує секретів.
Вам не має за що вибачатись.
Просто Ви не взяли до уваги деяких аспектів колекціонування - не всі предмети з'являються на аукціонах завдяки майстрам справи ,,купи-продай,,..
Є категорія людей, які слухаючи землю, обходять сотні км.власними ногами. І іноді фортуна може щедро їх винагороджувати за натхнення. Але далі, в такої людини, пригоди можуть тільки починатися (варіантів безліч - від ушлих халявщиків, зависливих конкурентів, які можуть влаштовувати цілі спец.операції стеження, з метою виявлення локації, або зливання інформації тим, кому не потрібно нічого знати і т.д. і т.п.) Повірте мені, будь ласка, я особисто знаю безліч прикладів, коли пошуковцю не завадить дізнатись якусь інформацію інкогніто.
 Головне в цій ситуації зберігати людську гідність. Бо функція ,,анонім,, не повинна автоматично вимикати в людині порядність.
  Що до Ваших слів про те, що реальні речі не купить серйозний покупець у незнайомця на Віоліті - вибачте, але Ви помиляєтесь. Цікаві, автентичні, дорогі речі - купують дорого...
  А от що до шарлатанів, різного штибу, що намагаються шарлатанити заховавшись за безликого, хамовитого ,,аноніма-іхтамнета,, - так прапорець їм в руки, свисток в зуби, барабан Страдіварі на шию і бронепотяг на зустріч...
Змінено автором 19.06.2024
19.06.2024Відповідь КОТок
Вам не має за що вибачатись. Просто Ви не взяли до уваги деяких аспектів колекціонування - не всі предмети з'являються на аукціонах завдяки майстрам справи ,,купи-продай,,.. Є категорія людей, які слухаючи землю, обходять сотні км.власними ногами. І іноді фортуна може щедро їх винагороджувати за натхнення. Але далі, в такої людини, пригоди можуть тільки починатися (варіантів безліч - від ушлих халявщиків, зависливих конкурентів, які можуть влаштовувати цілі спец.операції стеження, з метою виявлення локації, або зливання інформації тим, кому не потрібно нічого знати і т.д. і т.п.) Повірте мені, будь ласка, я особисто знаю безліч прикладів, коли пошуковцю не завадить дізнатись якусь інформацію інкогніто.  Головне в цій ситуації зберігати людську гідність. Бо функція ,,анонім,, не повинна автоматично вимикати в людині порядність.   Що до Ваших слів про те, що реальні речі не купить серйозний покупець у незнайомця на Віоліті - вибачте, але Ви помиляєтесь. Цікаві, автентичні, дорогі речі - купують дорого...   А от що до шарлатанів, різного штибу, що намагаються шарлатанити заховавшись за безликого, хамовитого ,,аноніма-іхтамнета,, - так прапорець їм в руки, свисток в зуби, барабан Страдіварі на шию і бронепотяг на зустріч...
Я маю на увазі,  не ціну речі, а саме продавця. Я завжди дивлюсь на нік, репутацію, досвід в продажах саме цього типу виробів, ну ,наприклад в моєму випадку, досвід в якісному пакування порцеляни.
Відповіді: 2
19.06.2024
Читаючи форум, бачу що більшість постів: " а чому не привіталися, а чому не подякували, а чому не вклонилися" А по темі нічого. І ці зауваження від одних і тих же людей. Це так звані вихователі але не спеціалісти... І коли пишуть зауваження невігластво то самі також не вітаються... Так згодний що сайт перетворився на балаган. І яка різниця анонім чи не анонім. Якщо людина не хоче показувати свій нік, просто створить новий ак, що тоді будете писати....Вітатись і дякувати треба і тим паче за допомогу але якщо хтось цього не зробив це його вихованість  і робити роздувши щоки зауваження це також не і вихованістю...
19.06.2024АвторВідповідь sinoptik12
Це  тільки початок!
Далі аноніми Вас будуть матом крити і їм за це нічого не буде!
Щось не так- заблокував.
Завтра лишаться одні аноніми,інши будуть заблоковані...
19.06.2024Відповідь stiker68
Та не в анонімах проблема. А в спілкуванні всієї СПІЛЬНОТИ. І адміністрації сайту. Воно їм не треба. А це хаос.... Ось погляньте скільки постів в темі про анонімність, і про вітання. І подивіться на більшість постів про визначення обо оцінку. По факту одна, дві,  відповіді по темі остальні просто базікання. ....
19.06.2024Відповідь sinoptik12
Доброе утро. Если ЛЮБОЙ человек ведет себя культурно , воспитано и будет сам здороваться с Г....м , то и Г...о будет вести себя культурно и здороваться  ,  а если НЕТ -- значить человек действительно Г...о. С УВ.
19.06.2024
Вітатися і дякувати - це добре і правильно. Але я хочу дещо заступитися за тих, хто цього не зробив. На мою думку, це може бути не через невихованість чи зверхність, а тому, що формат спілкування тут у більшості діловий, без зайвих реверансів: питання-відповідь. І, можливо, комусь здалося, що фрази типу "Доброго дня, щастя-здоров'я і довгих літ життя шановному панству", "Уклінно дякую за відповідь, хай вам ведеться з води, з роси і з всякого зілля" - лише утруднюють сприйняття інформаціі и в даному форматі спілкування є дещо надлишковими. Знаю сайти, де навпаки, просять задавати питання максимально чітко и коротко. Тому я б не була такою категоричною з приводу невихованності, особливо у нас, новачків).
19.06.2024Відповідь Marta_Kiev
Вот в том то все и дело , что новички в большинстве случаев не забывают поздороваться , вот некоторые старички , делая замечание другим , сами здороваться как то забывают !  С УВ.
19.06.2024Відповідь olegmylavko777
И так бывает. Но возмущения по этому поводу мне были бы понятны только в том случае, если бы Виолити участвовал в конкурсе на самое вежливое интернет-комьюнити в мире).
Ввічливість (також чемність, ґречність) — дотримування правил етикету, уважності та люб'язності до оточуючих людей. Під ввічливістю зазвичай розуміють вміння шанобливо і тактовно спілкуватися з людьми, готовність знайти компроміс і вислухати протилежні точки зору. Ввічливість вважається вираженням хороших манер і знання етикету. Оскільки ввічливість — культурний феномен, те, що вважається ввічливим в одній культурі, може вважатися грубим чи дивним в іншій. Зазвичай ввічливість дозволяє людям відчувати себе комфортно в товаристві один одного і уникати напруженості у відносинах. 

Тепер у мене питання: всі "новачки" з іншої культури, з іншої планети? Не потрібно насаджувати наративи там, де їх не потрібно насаджувати. Спільнота їх не приймає.
19.06.2024Відповідь КАПІТАН ZELENY
Не маю жодних заперечень стосовно ввічливості. Особисто я - просто її взірець). Нічого не дається так дешево і не коштує так дорого - і далі за текстом. Це традиційне ставлення до традиційних ритуалів  - від звичайних рівня "здрастуйте" до глибоких реверансів і інших па-де-де. Однак, викликаючи швидку допомогу, пожежників  чи поліцію ви ж не будете ускладнювати їм сприйняття інформації абсолютно зайвим і само собою зрозумілим сталими стилістичними зворотами на кшталт "доброї ночі, вибачте, що турбую, чи не були б ви настільки люб'язні надіслати до мене бригаду, ще раз перепрошую, завчасно дякую, хай щастить, на все вам добре, шануймося, бо ми того варті". Якщо ви так робите, то у мене для вас погана звістка). Зрозуміло, що запитання на Віоліті - не швидка допомога, але дещо спільне у них є).
Не потребується "глибоких реверансів" чи "корейських прогинань". Особисто мене влаштують сучасні короткі "hello", "hi" або "салют". Це важко? Відповідь лежить на поверхні. Просто дехто вперто її не помічає, бо думає, що це норма.
19.06.2024
Якщо вже почали сперечатись про те, чи починати нову тему з привітання,  чи одразу з відбірного мата - то про що можна далі говорити...
       Я не ханжа і аж ніяк не досконала людина, зі своїми недоліками, та вадами - але навіть мені іноді буває ніяково від деяких, так званих ,,нових віянь"...
Змінено автором 19.06.2024
20.06.2024Автор
Новая тема АНАНима!!
Мало того что ананим так ещё и заблокировал меня,что-бы я не смог ему ответить ))) - ссыкливый поц!

Ни ссылок на темы,где я его в грубой форме принуждаю здороваться!!!
Ни ссылок на то КАК я ему начал мстить(сам в шоке ).
Не надо жрать соотечественников(хорошо хоть не мальчики в трусиках ).
Ну далее - установление правил,религия,мораль...
И аж ДВА пункта о писюнах )))
Вывод один - в психушку провели интернет ))))
Змінено автором 20.06.2024
20.06.2024Автор
Что и требовалось доказать!!!
анАним молча слился.

Финал истории закономерен!
Всем спасибо,за Ваши мнения и поддержку.
С уважением minelaboff .
10.11.2024
Я прочитал эту тему и не смог промолчать !
Если пользователь с рейтингом 3457 начинает переписку со слова Здрасьте....
Он явно хочет устроить какую нибудь провокацию , но никак не оценить лот !
11.11.2024Відповідь vda111
Привіт !!!
Для чого этот форум существует?Для сарказма ?Или для выяснения как и кому писать приветствия ?Занимаетесь тупо провокациями !!!Улица Ленина в каждом городе Украины. Такое историческое прошлое всех стран бывшего СССР.Я живу на улице Симоненко, если сильно интересно!А по этой теме просто каждому решать индивидуально!Если мне вместо Здравствуйте или Приветствую или Добрый день пишут Здрасьте........, тогда ответ будет примерно в таком же стиле.Делов тоЧего из этого раздувать огонь 🔥 ???
10.11.2024
КАПІТАН ZELENY. Не переймайтесь. В нормальні перестрілці полонених не беруть. Якось в одні ділюзі треба було прийняти рішення. На моє питання - що з ним робити? - мені відповіли - не чіпай його. Його уже Господь покарав. Ось така історія.
З повагою Кенгуру.
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.