BERGEN
BERGEN
26 червня 2024, 23:25

Монетка на визначення та оцінку

Монетка на визначення та оцінку
Прошу шановних експертів допомогти з визначенням представленої монети - автентичності, держави, правителя, часу карбування, місця, номіналу та її приблизної вартості на сьогодні. Дякую!

Повідомлення
5
Відповіді: 0
27.06.2024Знавець
вибачте, але Ви спілкуєтесь наче Ви мені грошей заплатили і я Вам щось винен... добре відповім на всі ваші питання, але це останній мій пост в ваших темах.

"Це версія чи знання?"
я не пишу версій.
"Що за побажання?"
достатку
"Що написано?"
золото і нефрит заповнюють зал
 "Який період? "
сучасна імітація
"Де карбувалось?"
по перше - не карбувалась, а відливалась
по друге (виходячі з попереднього пункту)-  де завгодно.
28.06.2024АвторВідповідь maxzorg
Вибачте, але не розумію Вашої образи. Я звернувся до фахівців за ДОПОМОГОЮ і в описі зазначив, що саме цікавить. Отримав формальну відписку. У моєму розумінні, якщо хочеш допомогти, то робиш це реально, а не демонструєш, що тільки ти тут розумний. А інакше - навіщо тоді форум взагалі? Чомусь пан SAGIT за іншими кількома напрямами завжди надає повні пояснення та посилання на джерела і робить це точно не за гроші. І всі, хто отримав його консультації - задоволені ними. А Вам - просто дякую за допомогу!
Відповіді: 1
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.