magdalina
magdalina
5 листопада 2023, 21:46

Включается самопроизвольно функция "Второй шанс".

Включается самопроизвольно функция "Второй шанс".

Кто нибудь сталкивается с  такой" головнухой" ? Когда выставляешь лот с резервом" указываешь "Выключить функцию второй шанс ", дублируешь ниже. "После окончания торгов ничего не  предпринимать" . Выставляю ОДИНАКОВО по шаблону   сразу несколько лотов,   в одном лоте  нет "Второго шанса" в другом есть .  Опция срабатывает через раз. Пишу модераторам -  как в колодец ... В ответ эхо : "Цитата из правил". Ни "Больше не будем , это сбой , или мы умные а вы дурак", ничего только эхо из правил.  Есть еще те, кто от этого "страдает" или это только со мной происходит? И что делать , что бы это не повторялось? 

Повідомлення
6
06.11.2023Технічна служба
Доброго дня. Перевірили функціонал, працює в штатному режимі. При створенні або перевиставленні  лота перевірте ще раз всі заповнені поля, а також відключіть другий шанс і автоматичне перевиставлення. 
Як створити лот описано в довідці за посиланням Чат з підтримкою Віоліті
Змінено автором 06.11.2023
Відповіді: 0
06.11.2023Автор
Вітаю  , дякую що звернули увагу . Проте можу сказати , що ця проблема з*являеєтся  пеманентно . Не скажу  ,що мене це вразило . Ви ж розумієте , коли наприклад п*ять  лотів закінчуются   ввечорі,  протягом   п*яти днів.  В першому  "функціонал "   не спрацьовує в другому спрацьовує , інши три лоти я можу бачити в "Особистому кабінеті" Та можу перевірити  що "Другого шансу нема" . Але як я вже казав , це  далеко не перший  випадок  "Нефунціоналення функціоналу".  Взагалі то  в мене є "скіншоти" заповнених полів при  створенні  старих лотів,  по яким  яких можна  зрозуміти , що оформленно все вірно , проте лот все одно перевиставляєтся"Другім шансом". Ось тому мені цікаво , один я такий , чі ця проблема з*являєтся в інших? З повагою
09.11.2023Технічна службаВідповідь magdalina
Доброго вечора. Напишіть нам до чату будь ласка в техпідтримку Чат з підтримкою Віоліті та надайте посилання на приклад лоту та скрін шот. Так як це поодинокий випадок. Спробуємо розібратися. Гарного вечора
Відповіді: 1
12.11.2023Автор
Дякую  , ящо це поодинокий випадок , то послідкуємо . Буду фіксувати, в разі  появи сбою надішлю посилання та скріншот . Сподіваємось з*ясуємо в чому збій.
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.