Evgen882
Evgen882
13 липня 2024, 15:25

"Трєбник Петра Могили 1646." Третє видання. Київ 1996

"Трєбник Петра Могили 1646." Третє видання. Київ 1996
Шановні Букіністи! Букіністи-колекціонери! Знавці історичних видань!
Прошу Вашої допомоги в отриманні корисної інформації стосовно гальванічної (металевої) "Обкладинки" даного репринтного видання.

Повідомлення
9
Відповіді: 0
13.07.2024АвторВідповідь КАПІТАН ZELENY
Вітаю! Ви хочете визначити автора лиття обкладинки. Я вірно зрозумів?
Так, хочу визначити автора лиття обкладинки, якщо це можливо.
А також цінність даного Трєбника.
13.07.2024Відповідь Evgen882
Це буде важко (
 Ці речі робили в одиничних екземплярах перші приватні майстерні в Україні. Гальваніку замовляли окремо.
Мідний сплав з посрібленням?
Це буде важко (  Ці речі робили в одиничних екземплярах перші приватні майстерні в Україні. Гальваніку замовляли окремо. Мідний сплав з посрібленням?
Мабуть так, схоже на мідний сплав з посрібленням. Можливо майстерні Києво-Печерської Лаври?
Я не маю інформації щодо внутрішніх майстерень Лаври, на жаль. Не виключно. Дядьки там "з руками"...
Можливо, у Вас є припущення - яка саме майстерня (художня) майстерня займалась цим виробом?
Відповіді: 2
Відповіді: 1
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.