Повідомлення
6
Відповіді: 0
16.07.2024
Ви знаєте - з задоволенням підказав би. Але це (саме така кераміка) не є основною сферою моєї зацікавленості, тому не знаю. Плюс ціна - завжди поняття відносне і нестабільне. Попробуйте пошукати по інтернету. Щодо написаного мною за Славутський хімзавод  - повністю впевнений.)
Ось скину посилання на такого, який зараз тиждень у продажу на OLX

Оголошення OLX.ua: сервіс оголошень України — купівля/продаж бу та нових товарів, різноманітні послуги на сайті OLX.ua
16.07.2024
І, звичайно, враховуйте, чи немає якихось дефектів (скольчиків, дефектів покриття, тріщин), які можуть впливати на ціну. Сам по собі цей півник, думаю, що нечастий (враховуючи, що сама по собі контора не сама потужна і немає його десятків проходів в інтернет) і, думаю, може викликати зацікавленість у поціновувачів такої кераміки.
Змінено автором 16.07.2024
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.