Client786257
Client786257
20 липня 2024, 02:18

Автентика з колекції

Автентика з колекції

Я починаю продаж своєї колекції строїв та окремих елементів одягу. Збирала і підбирала це все приблизно 15 років для фотопроєкту. Але через складні сімейні обставини і війну я не зможу це зробити. 

Буду викладати поступово. Про стан і походження цих речей буду писати те, що дізналася від попередніх власників. Одяг яскравий, гарний, в гарному стані. Я збирала стрій для фото і тут все цим сказано)) Опис під фото, додаткові фото і фото аксесуарів у коментарях до фото. Речі не пру і не прасую принципово (щоб не псувати їх зайвий раз). 

Вже виклала перших 10 позицій. До цього продавала тільки двічі тут. Тому рейтинг продавця маю невеличкий. 

Усі кошти з продажу використаю на лікування і реабілітацію. Усім буду вдячна сприяння. Пишіть питання у коментарях якщо є запит на якість елементи строю.

Повідомлення
3
25.07.2024АвторВідповідь NataliiaKho
Дякую Наталія! Зараз 9 лотів стоїть у продажу. Готую до публікації ще 10 лотів. Вам цікаво окремі лоти дивитися і купувати чи цілі строї? Або наприклад комплекти (крайка та запаска, або крайка і спідниця, сорочка і спідниця)? Буде цікава Ваша думка
Змінено автором 25.07.2024
Відповіді: 0
Відповіді: 0
Відповіді: 2
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.