Повідомлення
4
21.07.2024
Вітаю!
Ви тільки забули розмір вказати ))

Справа в тому, що фірма D.B.G.M. дуже-дуже відома. Вона спеціалізовується (і донині) на виробництві високохудожніх пивних кружок та кухонних предметів з кольорових металів (олово, латунь, мідь). Тому, ваш предмет з цього направлення. Можна придумати різні варіанти, але більш конкретно я не підкажу, на жаль.
Змінено автором 21.07.2024
Відповіді: 0
21.07.2024
Все-таки, я здогадувався про один можливий варіант. І, нарешті, знайшов підтвердження )
"Deutsches Bundes Gebrauchs Muster" виробляв в середині 1960-их ще й настільні дизайнерські латунні світильники. Ваш предмет - середня частина лампи - патрон під лампу.
21.07.2024АвторВідповідь КАПІТАН ZELENY
Все-таки, я здогадувався про один можливий варіант. І, нарешті, знайшов підтвердження ) "Deutsches Bundes Gebrauchs Muster" виробляв в середині 1960-их ще й настільні дизайнерські латунні світильники. Ваш предмет - середня частина лампи - патрон під лампу.
Спасибо огромное.он что то стоит?
21.07.2024Відповідь Lepriks
Як окремий предмет світильника - ні. Але можливо розглядати, як декор для збирачів теми вугільної промисловості та шахтарів. Зображений сюжет ручної праці 50-60-их років буде трохи коштувати. Старт зі 100 грн спробуйте. Можливо, поталанить трохи вторгувати і більше.
Відповіді: 0
Відповіді: 1
Відповіді: 1
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.