Анонім
Анонім
23 липня 2024, 20:11

Срібник ? Монета Київської Русі

Срібник ? Монета Київської Русі
Вітаю! Допоможіть будь-ласка визначити,чи має ця монта відношення до срібників Володимира Великого.

Повідомлення
46
23.07.2024
Схоже на срiбляник Володимира, IV типу. 
Бажано додати кілька фото, зроблених з вертикалі, де монета поміщена цілком. Два фото - суха, два - трохи волога (при цьому може проступити рельєф). І картинки монети потрібні більш якісні по пікселям (виставлені по 80...100 кілобайт, а потрібні в кілька разів великі).
Якщо можна - відпишіть, будь ласка, коли і де монета була піднята (назва району і найближчого поселення в межах декількох кілометрів). 
З повагою
Змінено автором 23.07.2024
Відповіді: 0
Анонім
24.07.2024Автор
Дякую!  
Монета потрапила до мене з Сумської області.На жаль попередній власник не надав інформації,де була знайдена.
З повагою.
24.07.2024
Дякую. Плюсанул. А коли цю монету побачили Ви особисто? 
Розмір файлів хороший, якість - теж. Залишилося зробити фото обох сторін в єдино потрібному ракурсі - з вертикалі (!!), цілком (без зрізаних кутів). Фото під нахилом дають спотворення, що перешкоджають встановленню справжності.
З повагою
24.07.2024
Доброго дня Можливо оригінал,можливо підробка.Як перше,так і друге має право на життя...Наприклад особисто я не бачив срібників з такою незвичною корозією.....Навіть монети з болота мали кращий вигляд....Тому вдачі в продажу....Ви ж у людини з сум її придбали не для власної колекції???)))....До речі,чому не можете спитати у минулого власника про її походження???...Він вмер????....з повагою.
27.07.2024Відповідь ovip
Добридень шановний ovip. 
Ось цей. І дуже б хотілося отримати відповідь на лист відправлений на адресу Юлії в грудні 2019 року (після обговорення сіверянського вирізка). Я просив вас уточнити п'ять пунктів. Моя адреса колишня.
З повагою
Відповіді: 1
Анонім
24.07.2024Автор
Розумію що в цій темі дуже важлива  прив’язка до місцевості та інформація,що впливає і на вартість 
також. 
Минулий власник живий,але чомусь поскупився відповіддю на мої прохання.
Дякую всім за допомогу!
Вже у продажі.
З повагою.
25.07.2024
Шановний ovip правий. Зазвичай срібляники IV типу карбувалися з хорошого срібла і тому менше схильні до корозії. Треба б монету хоч трохи почистити. Якщо це штучна патина або приварений пісок, то вони почнуть злазити. До того ж стане видно краще лицьову сторону. Я поки не можу на ній нічого розібрати. Створюється враження, що ця монета - зі зворотним співвідношенням сторін (а таких в IV-му типі відомо всього кілька штук з близько двох сотень). Хоча б кілька букв побачити - вони на IV-му типі особливі, їх важко підробити...
25.07.2024Відповідь Анонім
Добрий вечір. Як правильно тепер поступити? З повагою.
Тепер уже згідно правил аукціону - ви не маєте права змінювати стан предмета, який виставлено на аукціон - чистка предмета, то вже буде чи приємний клопіт переможця, чи його гірке розчарування....
Анонім
06.08.2024Автор
Вітаю.
Вирішила очистити монету,щоб краще роздивитись зображення.
На тиждень занурила в мильний розчин,потім зубною щіткою,та тканиною,більше зі сторони Володимира.
Накипи сходять неохоче.
В результаті,трошки проявився рельєф 
по обрисах схожий на цей срібник з нету. Аверс та реверс обернуті на 180 градусів
Підкажіть, будь-ласка, чи варто
очищати більше і які шанси тепер автентичності ?
06.08.2024
Так можна и весь рельєф,що там є, зчистити милом и щіткою....
І лишиться голий кругляш на спогади...

Вважаю,що це не метод чистки для цієї ситуації.
Тут максимум замочування у дистильованій воді і акуратна розчистка зубочисткою.
Анонім
06.08.2024АвторВідповідь nk260572vsv
Так можна и весь рельєф,що там є, зчистити милом и щіткою.... І лишиться голий кругляш на спогади... Вважаю,що це не метод чистки для цієї ситуації. Тут максимум замочування у дистильованій воді і акуратна розчистка зубочисткою.
Більше не буду єксперементувати без досвіду.
Дякую.
Анонім
09.08.2024Автор
Наміру обману тут не має.
Якщо при отриманні на пошті у  покупця виникнуть сумніви,зобов’язуюсь повернути кошти в повному обсязі після повернеться посилки до мене,без
вартості доставок та комісій.
З повагою.
11.08.2024Відповідь Rojen
судя по ставкам Вы любитель систематически попадать на деньги, а затем доказывать что купили это на Виолити, а значить оригинал )
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.