kavalerist33
kavalerist33
28 липня 2024, 19:04

100 дойч марок 1991, підробка?

100 дойч марок 1991, підробка?
Всім доброго вечора, шановні форумчани допоможіть будь ласка з визначенням підробка чи ні. Буду вельми вдячний. З повагою.

Повідомлення
21
Відповіді: 0
28.07.2024Автор
В руках достойно поводить себе і добротна купюра. А щодо підробки то просто 1 прохід бачив було написано що копія чи підробка. Тому хочу щоб тут підтвердили Тай я б уже виставив на продаж. З повагою.
vkf772481
28.07.2024
отам над роялем є контрольна фігура - коло з сегментами, коли дивитись на просвіт то сегменти мають створювати єдину картинку.  На сучасних гривнях подібний контрольний елемент виглядає як половина цифри номіналу (у верхньому куті бони), а на просвіт буде повна цифра. Подивіться на марку.
Відповіді: 1
Відповіді: 2
vkf772481
28.07.2024
цікаве питання.  якось з марками мало мав справу. а потім приїхав після служби у НДР наш співпробітник, розпродавав марки, воно вже десь евро маячило на виднокрузі.
Ви не поспішайте, постежте за аналогічним лотом, посилання на який вам дав колега.  Як воно з ним буде, чи буде інтерес, яка ціна.
28.07.2024АвторВідповідь vkf77
Та я дивився на той лот, йому ще у 2022 пропонували 2000 грн. Але я так розумію він не поступається. В мене ж сума трохи менше, все ж таки трохи зношена.
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.