Добрий день, давно хотів купити металошукач і нарешті почав вибирати який мені підійде найліпше. Поки що зупинився на двох екземплярах Nokta Marko Simplex+ і Fortuna M3 PL. Знаю що нокта приблизно в два рази більше коштує. В цьому і питання, чи потрібно найпершим металошукачем брати нокту або фортуна краще підійде? Можливо у вас є свої варіанти?

6 серпня 2024, 00:04
Допоможіть вибрати перший металошукач
Допоможіть вибрати перший металошукач
Бери той на який хвата грошей.в кредит не лізь....всі поля заорані пошти на метр...між вибором сімплекс і фортуна.узяв би б/у сімплекс за 7000-8000 грн...всякі там шняги .по типу навушників.та подарків все то груз ...фортуна будеш постійно з нею ковирятись...у сімплексі+не сподобалось що співпадали частоти з піно.і мд починав турецький марш. І ще різниця що сімплекс можна продати без великих втрат.а то й плюсом...з гарретів можна брати все.але то прибори для професіоналів.....де роль грає не сам прибор.а чуйка оператора...ну типа так...борсуку не довіряю..сильно він у землю вдарився
Я на VDI мало дивлюсь, звук головний для мене. Я десь відрізняю зо шісь тонів лише по чорному металу на слух. Поки дивлюсь на тьорку про. Але не влаштовує, що катушку проблемно буде міняти.
Для мене головне, щоб при проводці, прибор не видавав нієдиного писку, поки під ним не зявиться якийсь метал.
Якщо найдете 11-12 тис. можна б/в на гарантії взяти Minelab X-Terra Pro,чудовий апарат,для пошуківця.
Не раджу з ним мати справу,і ціни у них накручені.Краще напряму в D.A.S. брати...
Нікому не раджу Легенду з тих пір.Всі мої знайомі теж її позбували.Турецька реклама і більш нічого і вкрадена в Мінелаб мульти айкю)))
Проверено годами...
Можно шо нибудь одно...
Но не самую дешёвую в линейке с порезанными функциями и полифонией
Успехов...
Б/ у - то ж подойдет если не ухайдоканая
...можа и вслепую или в темную махать...
Кому как...
Если руки чешутся покопать...сильно
Мирного неба...
2. Приезжает пара /муж с женой/ . Уже постарше первой пары /это, конечно, не в один и тот же день/. Говорим с мужем при жене об АСЬКЕ. Всё, он готов купить. Вклинивается его жена. Спрашивает цену. Потом говорит мужу: ,, Бери уже сразу проф. прибор, чтобы не тратиться лишний раз,, . И они купили прибор более, чем за 1000 у.е. Вот такие реальные ,, сказки малята,, /дед Панас/
Все от жены зависит...
А если не женатый?
Или я или аппарат...вопрос ребром...
Чому наприклад тьорка про у нас біля 15 т. , а поляцький ,,мілітарі,, пропонує з бескоштовною доставкою за 12 з копіками.
В районі 3т. у нас беруть за гарантійне обслуговування?
Не знаю чи з гарантією поляки відсилають. Та не суть, всерівно по гарантії гратись не буду з пересилом.
Але питання залишається, чому у них дешевше?