Олег1606
Олег1606
8 листопада 2024, 21:59

Помогите определить Cartier

Помогите определить Cartier
Ранее выставил несколько пар и имел кучу вопросов. Помогите не повторить ошибки. 
Что за Cartier?  Копия или оригинал? Какой механизм? Есть ли автоподзавод. 
Буду очень признателен…

Повідомлення
7
Відповіді: 0
22.11.2024
Видалено автором
22.11.2024
Копія, написи на задній кришці майже намальовані, ще й коряво, виконання самої кришки топорне, в середині скоріш за все пародія на Сітизен, або щось гірше
05.12.2024
Здравствуйте! Извините за офтоп, но не нашел где написать. Я сам из Кишинева, и хотел бы принять участие в аукционе по КВВК . У меня есть знакомый в Киеве, который заберет бутылку в случае моего выигрыша. Откройте пожалуйста страну Молдова для доставки, чтобы я мог ставку сделать.
05.12.2024Автор
Владимир, здравствуйте. Коньяк. 
Я снял перевыставления. Сегодня, после 22-х, лот будет выставлен вновь. Ваша страна, как и другие , будут указаны..
Удачи.
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.