Повідомлення
58
Відповіді: 0
10.08.2024
вітаю Як на мене монета новодєл запатинований 
 Аргуметую 
 Монета в чіткій детадізації виглядає як новодєл (а  саме схожіть дрібних деталей ідентична до зразків новодєлу)
Натомість є відмінімть з оригінальними зразками 
 В описі зазаначено що монета скарбова і нечищена 
 Окисли відсутні взагалі що не притамано для міді 
  Зелені окисли зазвичай повині бути 
 Натомість зазначено що монета не чищена 
 Вигляд монети занодто свіжий 
 Не роблять ставки люди які купують таку нумізматику  ,це також викликає занепокоєння!!
Відповіді: 1
10.08.2024Відповідь sokol 33
Так не Ви мали мене розуміти, а " Вопрошающий"
Якщо ви по відношенню до мене то я виразив  свою думку ви можете вважати по іншому
10.08.2024Відповідь Harbard
У Вихованих і Ввічливих людей звернення Ви пишеться з великої букви  не залежно від конкретного відношення до індивідуальності..
Змінено автором 10.08.2024
У Вихованих і Ввічливих людей звернення Ви пишеться з великої букви  не залежно від конкретного відношення до індивідуальності..
Вітаю, пане sokol 33.
Варто повчитись ще «вопрошающий »
Я не володію стовідсотково Українською мовою, нажаль, тому не можу швидко перевести де які слова чи фрази, щоб не змінювати їхньго "сміслу"- "глузду". Тому, на мою особисту думку, іноді доцільніше, щоб не коверкати  "глузду" де які фрачи чи слова доцільніше вживати так, як це "звучить", а не "як воно б виглядало"
Я не володію стовідсотково Українською мовою, нажаль, тому не можу швидко перевести де які слова чи фрази, щоб не змінювати їхньго "сміслу"- "глузду". Тому, на мою особисту думку, іноді доцільніше, щоб не коверкати  "глузду" де які фрачи чи слова доцільніше вживати так, як це "звучить", а не "як воно б виглядало"
Ще б ви так за монету аргументовано писали б ,то ціни б вам не було
11.08.2024Відповідь Harbard
Якби ще й ви теж аргументовано писали б, а не приносили перші-ліпші фото новодєлов, які зовсім не схожі на виставлену монету, то й вам ціни б не було)
Відповіді: 3
Відповіді: 2
10.08.2024
Не залежно від того, з великої, чи з маленької букви написано - само звернення, до людини на ,,ви" , вже говорить про те, що ви ввічливо звертаєтесь до людини.
10.08.2024Відповідь КОТок
Не залежно від того, з великої, чи з маленької букви написано - само звернення, до людини на ,,ви" , вже говорить про те, що ви ввічливо звертаєтесь до людини.
Дякую підтримую 
 Питання задано по монеті 
 А чомусь пан sokol33 рішився взятись за мій правопис !
Шановний Пане Harbard, якщо Ви не зробили ні яких висновків з мого першого посту у Вашій темі, то тут я Вам нічим допомогти не змозу.
Хочете по монеті- будь ласка
Ваше фото з інтернету не може ні довести не оригінальність монети ТС ні її спростувати. Скоріш це доказ, Ви тільки не ображайтесь, Вашої, скажімо так, часткової некомпетентності в темі  нумізматики"
Не можна тільки по інтеренет фото стати Експертом у тій чи інші темі колекціонування, ба більше- це шлях у нікуди...
Якщо Ви колекціонуєте монети, то найменше , що треба, це прочитати (не почитати, а Прочитатити) безліч літератури, тисячу раз "обпектись на власному досвіді", ще вивчити досвід таких же "обпечених", а потім філософствувати, дивлячись на ту чи іншу фотографію. Нажаль по іншому схема не працює. А фото з нету- то таке...
10.08.2024
Доброго часу, шановний КОТок, так я ж і не претендую на Нові Українскі Правила правопису. Якщо Ви уважно прочитали мій допис, то мали б помітити, що я мав на увазі тільки Ввічливих і Вихованих, всі інші можуть писати як завгодно і кому завгодно...
10.08.2024
Дбавлю останнє не писав би я в цій темі, аби вона була створена просто для визначення оригінальності монети в лоті, що продається, але м"яко кажучи, фото для "порівняння", викликало те бажання.
10.08.2024Відповідь Client493007
Чушь. Такая патина называется "шоколадка" . Делается очень просто и так же просто распознается. Медь не образует ни окислов ни карбооксидов ни органики такого цвета вообще никогда ни с чем никак
10.08.2024Відповідь pocof4gtblack
а шановний begemot є ексрерт віоліті?
Шановний пан Begemot володіє таким обсягом знань в даній тематиці, що якщо він завітав до теми, та лишив свій коментар - можна впевнено сказати, що автору теми пощастило.
10.08.2024Відповідь КОТок
Шановний пан Begemot володіє таким обсягом знань в даній тематиці, що якщо він завітав до теми, та лишив свій коментар - можна впевнено сказати, що автору теми пощастило.
Дякую приємно було почути
10.08.2024Відповідь pocof4gtblack
Я был первым на Виолити экспертом по меди россии. Ныне таковым не являюсь чему весьма рад - могу теперь говорить то что думаю не расшаркиваясь перед самовлюбленными дилетантами
10.08.2024
Вітаю!
Шановні Воїни Світла, я завжди поважаю ваші думки і підтримку моєї позиції в Спільноті. Ніколи не хотів бути експертом чи знавцем. І не тому, що це додає відповідальності. В цивільному житті маю цього вдосталь )) Але, щодо оригінальності даної монети, маю свою думку. Завжди визначаю копію або підробку сибірських монет по хвостам соболів. Не знаю чому, але у підробок вони не вдаються. У цієї монети, навпаки, все ОК. Тому моє заключення на 99%, що дана монета є оригіналом. Якось так... ))
11.08.2024АвторВідповідь Советолог
Можливо в мене фото такі получились дуже контрасні і так виглядає,вживу не так,спробую на айфон сфотографувати,там колір по іншому передає
11.08.2024Відповідь Client493007
Да ничего плохого в масле нет. Легко убирается. Старые коллекционеры в отсутствии всего и вся использовали его. И патина лучше ложится и монетка предохраняется. Лет сорок назад сам так делал.)))
11.08.2024
тільки не зрозумів хто і навіщо мені мінусів наставив? за то що просто хотів почути думку ексрерта? яка пакостлива людина, огидно, але нехай, там зачтеться
11.08.2024
Когда-то, очень давно, подлинность монет определяли наличием звона. Ну чтоб не свинцовая копия литая и прочее. Практика показала, что этот способ не всегда есть истиной, т.к. у монеты могут быть внутренние трещины. Но все же. Монета звенит? Легко проверяется - пальчиками одной руки берем монетку по центру, пальчиком другой щелкаем по краю. Если слышим малиновый звон - значит она.
11.08.2024Відповідь Советолог
Это единственно для быстрого выявления гальванокопий. Подлинная монета может как звенеть так и не звенеть (расслойки, трещины, горелая). Вобщем наличе звона это хорошо но его отсутствие не может являться убойным признаком подделки
11.08.2024
Пойду сделаю ставку. Уж больно симпотная у вас монетка. Ностальджи - я 12 лет прожил в сибири и монет этих прошло у меня не одна сотня. Это только гривенников. Хотя остальные номизмы гораздо реже. Все продал, оставил только 66 год, прелестный и гурт читается полностью. Постараюсь взять в пару.
11.08.2024Відповідь Трифан78
Нет, фоток нет. Да и телефон у меня еще кнопочный. Да и продажа не планируется. Но видели его и эксперт с МИМа (был в гостях проездом лет 15 назад) и владелец Хортицы (Володя С-в) Оба предлагали его выставить на их ауках, но увы. Я его 10лет ждал и выхитривал. Отдал за него пять шикарных талеров.  Еще в 90-х . А потом подарил его жене. А она не хочет с ним расставаться - родом оттуда. Вот как-то так.
Намекну - -в 2008 не отдал его за 4тыс. долл.
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.