Повідомлення
14
12.08.2024АвторВідповідь КОТок
Дякую за відповідь, та з нею не згоден тому що маю техніку з таким навісним тай корозія занадто сильна ще присутність виступів вказаних на фото викликає запитання з повагою
12.08.2024Відповідь Boss177
Дякую за відповідь, та з нею не згоден тому що маю техніку з таким навісним тай корозія занадто сильна ще присутність виступів вказаних на фото викликає запитання з повагою
Ці втулки бувають різними за розмірами, в залежності від трактора та його навіски.але всі вони мають одну спільну рису - два заглиблення по сторонах з зовнішньої сторони, це є невід'ємною їх ознакою.
 Якщо маєте с/г техніку то мабуть знаєте як іржавіє залізо після обробки мінеральними добривами..
12.08.2024АвторВідповідь SamSS
Так можливо це не булава для цього і запитаю,тай не шарнір від сг техніки це точно в мене все на цих шарнірах міняю їх постійно та подібного ще не зустрічав з повагою
Фото
А вам не спадало на думку, що в вашій техніці використовується далеко не вся лінійка шарнірів, які взагалі існують?
  Повірте - була б це булава, я б тут разом з вами відстоював її автентичність.
 Впертість, то є добра риса, але лише до тих пір, доки вона не вийшла за орбіту адекватності.
Так можливо це не булава для цього і запитаю,тай не шарнір від сг техніки це точно в мене все на цих шарнірах міняю їх постійно та подібного ще не зустрічав з повагою
Я не знаю, що ви постійно замінюєте, але це шарнір с\г техніки.
Відповіді: 3
Відповіді: 1
Відповіді: 0
12.08.2024
Тут не тількі "БУЛАВИВ" люди накупляли. Тут і гирок вагових з гучною назвою "КИСТЕНЬ" теж накупляли. Горе визначальникі навизначали, лохі і понакуплювали.
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.