La_gun
La_gun
8 листопада 2023, 17:42

50 копійок 2006 немагнітна

Створюю тему по проханню Anna_Novak.

Метал мідно-нікелевий сплав.
Вага: 4,0г

Лот був закритий:

Окремо хочу підкреслити, що мій аккаунт не заблокований, а отримав БАН на 10 днів, проте, про яку недостовірну інформацію я написав - не зрозуміло. Я вказав усе в лоті вірно.
Усі мої лоти автоматично закрили.

Я не можу відписувати коментарі на обговорені в темах, лише створювати нові теми.

Прошу адміністрацію взяти тему на контроль та зняти обмеження.
Дякую.

Повідомлення
15
Відповіді: 0
Відповіді: 1
10.11.2023
Доброго вечора, одного не можу зрозуміти, скільки будуть перекваліфіковувати моє порушення, що б під якийсь пункт притягнути, що це за відношення таке? По скріну вище п.ІІІ 7-8, на сьогодні уже п.ІІІ 12. Так, все ж таки, що я в же в ньому порушив?
Хочу зауважити, що це не аукціон, і я не пишу під лотом що продається,  я пишу на форумі. Чи тут також заборонено писати, запитувати??? Буду вдячний за ґрунтовне пояснення ситуації. Бо якось виглядає не по "людяному".
12.11.2023АдміністраторВідповідь GARDININI
п.ІІІ.12. Повідомлення, фотографії в темах Спільноти не можуть містити вирази ...що дискредитують ... сайт Віоліті.

Я думаю так Вам буде зрозуміліше. Прошу не порушувати Правила.
12.11.2023Відповідь Anna_Novak
Зрозуміло, що Правила писані не для Вас, а для простих людей, які дають Вам роботу, а ними ще маніпулюють, розказують що робити. Не видаляйте, будь ласка мої повідомлення. Це стосується теми. Де захист простого користувача?
12.11.2023АдміністраторВідповідь GARDININI
Ваші повідомлення не мають жодного з відношення до цієї теми. Кожен користувач сам пише свої звернення, що і робив Автор теми. Ми завжди даємо відповідь Користувачам і захищаємо інтереси саме всіх Користувачів. Наступні повідомлення, що не мають відношення саме до цієї монети, вважатимуться порушенням з Вашого боку.
Відповіді: 2
18.11.2023Автор
Добрий вечір, колеги.
Монета успішно продана, жодних зауважень по монеті не було.
І покупець і продавець залишились задоволені.
18.11.2023
Сейчас заметил, что пропустил часть текста в посте от 12.11. Хотел написать:
"То, что консультант отправил монету, которая уже набрала 6000 грн., в сувениры, еще можно понять..." и далее по тексту. Только уже не 6000, а 12000.
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.