giller
giller
22 серпня 2024, 08:34

Чому модератори вибірково застосовують обмеження?

Чому модератори вибірково застосовують обмеження?
Вже не перший раз модератор закриває мій лот, в якому я використовую значення "UNC", або "прес".
Однак, при прискіпливому вивченні, це явище не таке і рідке на аукціоні. Я одразу знайшов більше десятка подібних порушень, на які (чомусь) ніхто окрім мене не звертає уваги.
Чому?
Чи може хтось відповісти?

Ставати акціонером Аукціону - не пропонувати ))

Повідомлення
7
22.08.2024
Вітаю!
У вас порушення Правил Віоліті по пункту 13.12. 
"У розділах "Нумізматика" і "Боністика" зазначення Продавцем грейда допускається виключно для предметів, поміщених в пластиковий контейнер або слаб авторитетним грейдингової сервісом (наприклад, NGC). Продавцям заборонено самостійно встановлювати грейд монети або бони.
Заборонено використання в описі лота таких термінів як: "штемпельний блиск", "прес", "UNC" і т.д.".
 Якщо ви помітили аналогічне порушення в чиємусь лоті, можете задати питання продавцю або повідомити напряму  модератору.
Відповіді: 0
Відповіді: 1
22.08.2024Автор
якби ви були "простий користувач" ви б по-перше - не "вписувались" би за Аукціон, по-друге - намагались би пояснити все своїми словаами.
А не штампами з Правил
))

особливо це -  Якщо ви помітили аналогічне порушення в чиємусь лоті, можете задати питання продавцю або повідомити напряму модератору.

це - провал ))
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.