IvanoF
IvanoF
29 серпня 2024, 09:35

Книги допомога. Оцінка та визначення

Книги допомога. Оцінка та визначення

Тут ви можете звернутись за допомогою у визначені та оцінці книг. 
1. Створіть тему на форумі.
2. Додайте фото, 6 шт. буде достатньо. Потрібно фото обкладинка, титульної, наступної після титульної з середини два фото у різних місцях та кінець. Фото не обрізайте, щоб книга була видна повністю.
3. Короткий опис. Розмір книги, наявність ілюстрацій, кількість сторінок, чи є всі в наявності, чи випадають сторінки. 
4. Після створення теми пришліть сюди посилання на Вашу тему, обов'язково відреагую.

Повідомлення
155
Відповіді: 0
Відповіді: 1
03.09.2024
Ірина  добрий день ! Чи можливо у Вас проконсультуватись на рахунок однієї типографії? Просто в інтернеті взагалі не можу знайти ніякої інформації. 
Але я чомусь не можу створити тему на форумі, чи можливо тут скинути фото титула книги з назвою топографії і роком видання? 
Можливо зможете щось підказати?
06.09.2024
Видалено автором
Відповіді: 2
17.09.2024
Видалено автором
15.12.2024
Добрий вечір!
Так буває, що хочеш допомогти людині, а вона тебе блокує в свої темах. Але на ображених балкони падають ))) Тому прошу посприяти в цій темі - Котляревському на вічну память з видання Київ 1904 рік 501 сторінка на визначен.
Наперед дякую.
15.12.2024Відповідь IvanoF
Дякую. +
Вона не моя. Автор (анонім) заблокував мене в своїх темах. Але, видно, не знав, що є ваша тема для визначення старовинних видань. От я і вирішив допомогти людині, яка не бажає мене бачити у себе з моїми коментарями.
28.12.2024Автор
Видалено автором
14.01, 22:47
Вітаю !Щиро дякую за ваші чудові статті! Ваша здатність глибоко розкривати теми, подавати матеріал з цікавою перспективою та робити його зрозумілим і корисним вражає. Кожна ваша стаття – це джерело нових знань і натхнення. 
Підкажіть по даній брошурці!Ювілейна збірка статий про ТАРАСА ГРИГОРОВИЧА ШЕВЧЕНКА в соті роковини
Відповіді: 6
03.03, 01:52
Вітаю вельмишановний експерт допоможіть будь ласка в визначенні книги, я не знаю чи це ваший напрямок післявоєнщина радянщина посібник по автошинах не думав що цілі книги є є по монтажу шин, 46-го року випуску я залишу посилання на тему, цікавить вартість та актуальність на аукціоні завчасно подякував за відповідь
03.03, 01:53Відповідь Client709464
Вітаю вельмишановний експерт допоможіть будь ласка в визначенні книги, я не знаю чи це ваший напрямок післявоєнщина радянщина посібник по автошинах не думав що цілі книги є є по монтажу шин, 46-го року випуску я залишу посилання на тему, цікавить вартість та актуальність на аукціоні завчасно подякував за відповідь
Книга чи посібник 1946рна визначення
21.03, 15:53
Доброго дня.
допоможете з оцінкою? Книга стара але реставрована в радянський час, підрізані поля, обкладинка замінена....
Найцікавіше, певно, ілюстрації, 112 гравюр, стан дуже добрий.
Анатомічний атлас 1656 року на оцінку, JULII CASSERII, 112 гравюр
Змінено автором 21.03, 15:57
23.03, 02:21
Видалено автором
06.04, 17:55
Вітаю камради, прошу вашої уваги, попалася ось така книга, оцініть будь ласка, на яку суму можна розраховувати при продажі? Зазделегідь всім спасибі.
Відповіді: 4
13.05, 00:57
Вітаю!))
Дотримуючись традиції:
Інтерес до унікальної колекції освітніх книг Дуже цікавить Ваша думка та оцінка.
З визначенням цих екземплярів (цінності і унікальності в т.ч.) питань наче немає (хоча завжди радий Вашому досвіду), а ось з матеріальною оцінкою важче. Окрім того, що я писав в темі, щодо стану примірника в якості музейного експонату та думок персонажів з сумнівною репутацією - спиратись особливо немає на що.
Дякую заздалегідь!
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.