caparol
caparol
2 вересня 2024, 19:55

Прикраса з бірюзою.

Прикраса з бірюзою.

Доброго дня, шановні.
Трапилися в Київській області, біля річки Рось в одній ямці такі знахідки... півгодини вишкрябував з сухої землі. Супуткою були залізні вістря та хрестики КР. Прохання допомогти з визначенням: може бути КР чи більш пізні вироби? Може й сучасне?
 Заздалегідь вдячний за допомогу,
                                                              Caparol.

Повідомлення
5
Відповіді: 0
03.09.2024
Доброго здоров’я! Не Русь, федерати Русі, огузи (ака чорні клобуки, торки). Хрестики в їхніх похованнях теж знаходять, як і бубонці. Якщо продаватимете накладку, залиште, будь ласка, посилання в темі. З повагою!
03.09.2024Автор
Дякую за допомогу ДРУГ РОМЕО та SNECHKUS.
Планую виставити на продаж усе разом, тільки не знаю в який розділ: в Металопластику, Різне давнє чи Біжутерія?
04.09.2024Відповідь caparol
Дякую за допомогу ДРУГ РОМЕО та SNECHKUS. Планую виставити на продаж усе разом, тільки не знаю в який розділ: в Металопластику, Різне давнє чи Біжутерія?
Мабуть, металопластику, її тут більше, накладка 11 ст.  З повагою!
Відповіді: 1
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.