Повідомлення
5
04.09.2024АвторВідповідь Galien
Конина
Вибачте а чого так вважаєте? Я бачу крвплення на шкіру, знизу щн щось чиплялось.  З поясу. Коніна ? не підходить)
Відповіді: 0
Відповіді: 1
Musat4006
04.09.2024
Предмет явно пізній , XVIII-XIX(¹) ст., і такі бляшки декора могли використовувати від предметів особистого побуту (сумка-калита, бесаги, ягдташі , х/зброя , ) так і до кінської збруї . 
Не думаю що б хтось сильно мріяв по вашому предмету . Ще б пара куда не йшло
04.09.2024АвторВідповідь Musat
Предмет явно пізній , XVIII-XIX(¹) ст., і такі бляшки декора могли використовувати від предметів особистого побуту (сумка-калита, бесаги, ягдташі , х/зброя , ) так і до кінської збруї .  Не думаю що б хтось сильно мріяв по вашому предмету . Ще б пара куда не йшло
От це змістовна відповідь. Дякую
Musat4006
04.09.2024Відповідь ZEEV
От це змістовна відповідь. Дякую
Чого б це !? Може я хочу видурити у вас накладку якої мені не вистачає на портупею-підвіс до  шаблі ? ))
+/- 30-50 гр
Відповіді: 0
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.