Ось "експерт" по всіх темах (документи, сапфіри, зброя та все інше) виставив "автограф " останнього царя Николая ІІ, але забув вказати що то китайський сувенір. Віоліті як завжди пофіг, лиш би % капав, я написав модератору, але відповідь - "Обґрунтуйте, будь ласка, чому Ви так вважаєте." Тобто в Гуглі їх забанили, перевірити неможливо. Ось сам лот: Автограф Николая Второго.Сертификат.
Прод "на все руки мастер", подивіться інші його лоти, тут і Указ императора Павла Первого, який по факту просто переписана копія, і сапфір "Огромный, дореволюционный, камень редчайшей величины из дореволюционного украшения царской России", який через пару днів обговорення став "такое чувство ,что я их тысячи в руках держал и знаю где старая огранка, а где новодел ", і портрет "генерала УНР Евгения Коновальца" який такий же Коновалець як я космонавт :-) про що до речі користувачі "проголосували" гривнею.
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.
Ось сам лот:
Автограф Николая Второго.Сертификат.
2024 Eternal Cuts Celebrities Nicholas II Authentic History Relic Blue Holo /75 | eBay
2024 Eternal Cuts Celebrities Authentic History Relic Marco Polo Bronze Holo /99 | eBay
2024 Eternal Cuts Celebrities Authentic History Relic Mark Twain Bronze Holo /99 | eBay
2024 Eternal Cuts Authentic History Relic Ernest Hemingway Red Holo /25 | eBay
2024 Eternal Cuts Authentic History Relic Salvador Dali Silver Holo /50 | eBay