Client957717
Client957717
24 вересня 2024, 14:12

Георгиевский Крест 689196.

Георгиевский Крест 689196.
Уважаемые участники форума, прошу высказаться по поводу подлинности Креста. Заранее благодарен.

Повідомлення
67
Відповіді: 0
yrd31
24.09.2024
В тих ГК, які тримав в руках особисто, трошки повнота променя була інша, більш був опуклий. Чи це потоншення  наслідок інтенсивного вжитку, чи чогось іншого - не знаю.
Відповіді: 1
19.03, 21:34Відповідь favorx
Як з Вами зв"язатись?
Видалено автором
21.03, 14:34АвторВідповідь favorx
Добрий день! Медаль у моїй колекції. Вам, як нащадку, передам за ціну за яку був викуплений лот. Гроші - не питання, домовимося. Виставив гайку (символічний лот) - відкриємо чат і обміняємося контактами.
Відповіді: 2
21.03, 23:50АвторВідповідь favorx
Добрий день! Медаль у моїй колекції. Вам, як нащадку, передам за ціну за яку був викуплений лот. Гроші - не питання, домовимося. Виставив гайку (символічний лот) - викупіть символічний лот - відкриємо чат і обміняємося контактами.
19.03, 17:30
Видалено автором
19.03, 17:42
Видалено автором
19.03, 22:23Відповідь ГАЙДАМАКЪ
А що таке? Є сумніви? То чому мовчимо?
Це не стосується даного лоту, я хочу зв'язатись з цією людиною. В нього опинилась медаль мого діда, який загинув у роки ВВВ
Відповіді: 9
20.03, 18:52
ГХ з теми мені особисто не подобається, і питання не в пошкрябаних цвяхом променях, - відсутні деякі "водяні знаки" і є в наявності дещо, чогось не мало бути. Але(щоб потішити тендітних колекціонерів фалеристів) то лише моя особиста думка, до якої нів'якому разі не слід прислухатися (адже я ще нічого не продав і не купив) .
20.03, 19:43
Авжеж)) Особливо зацікавили "деякі водяні знаки"-та найбільше-це "дещо,чогось не мало бути ))  " Єто же очєнь і очєнь-  но зачєм же?..Да! ДА ! Но-НЄТ". Треба ще його кольоровими лініями перекреслити-як твій клон оригінальність клєйма визначає))) Вже навіть інші стєбатись почали)  Та не переймайся -вони ж "нєвчьониє". В них не тот "цєнтр тяжєсті" і другой "парад на ліце" )))
20.03, 20:06Відповідь ГАЙДАМАКЪ
Авжеж)) Особливо зацікавили "деякі водяні знаки"-та найбільше-це "дещо,чогось не мало бути ))  " Єто же очєнь і очєнь-  но зачєм же?..Да! ДА ! Но-НЄТ". Треба ще його кольоровими лініями перекреслити-як твій клон оригінальність клєйма визначає))) Вже навіть інші стєбатись почали)  Та не переймайся -вони ж "нєвчьониє". В них не тот "цєнтр тяжєсті" і другой "парад на ліце" )))
Вважай, що це втвій тест на профпридатність. Разом з отим твоїм клоном може доведете, що це правильне клеймо. Слабо?
20.03, 20:34Відповідь Kopartel
Ви все ж погодились на тестування,проФФесоре-клєймолог? Тест простий, Знайдіть справжнє клеймо. І тоді всі побачать,що ти спец. Якщо відповіді не буде- то ви бовдур і пустомєля. На тест 20 хвилин. Час пішов.
20.03, 20:12Відповідь ГАЙДАМАКЪ
Дурна звичка, спамити тему своїми постами, що ніяк не стосуються предмету обговорення.
20.03, 20:24Відповідь ГАЙДАМАКЪ
Ось ще твої тестові роботи:
Медаль.Виленское пехотное юнкерское военное училищеМосковская школа прапорщиков К.Ф Карл Фаберже 1915 Год (Копия)
Відповіді: 3
20.03, 20:47Відповідь ГАЙДАМАКЪ
..
Видалено автором
20.03, 21:13
Взагалі існують тут якісь правила ? адекватні чи ні ? що до відгуків купив товар за 2200 в рейтинг вискочило 03 бала .віоліті .у вас є якісь правила ?
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.