Повідомлення
11
26.09.2024
Обидві - московські мідні копійки Олексія Михайловича 1655-1663 років. Ліву навіть визначати не стану, бо обидві сторони лежать догори ногами. Зазвичай я через таку неповагу просто проходжу повз. 
А друга - московський Новий Двір. Видно погано, але ИМХО це ГКХ № 2380, без ступеня рідкості, перший рік карбування, тобто 1655 рік. З повагою
26.09.2024АвторВідповідь Akustika
Шановний Akustika, вибачте це ненавмисно поклав так першу монету, бо зір вже поганий даже в окулярах та з лупою не міг визначити як правильно покласти. Ще раз вибачте! 
Перефотографую подивиться будь ласка ще раз. З повагою
Відповіді: 0
Відповіді: 1
26.09.2024
Ось чому я не стану цього робити: мені доводиться і спеціально освітлювати вашу монету, і повертати її на 63 градуси, щоб вона зайняла потрібне положення. Чому це повинен робити я, витрачаючи свій час і зір, ніяких преференцій з цього не маючи, я не розумію. Нехай визначає хтось, хто свою працю не поважає...
26.09.2024АвторВідповідь Akustika
Якщо б  я знав, що саме таке положення потрібне то зробив це. 
Дякую Вам за визначення та вибачте за потрачені  Вами сили та час. З повагою
Відповіді: 1
26.09.2024
Пишу тільки тому, що хочу відновити істину. Після повороту і освітлення стало ясно, що це псковська копійка, приблизно 1657-1658 років. Стан поганий, але я припускаю, що це неописане поєднання з лицьовиком 17А по ГКХ2. 
Про всяк випадок - вкажіть її масу, коли і де була знайдена.
З повагою
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.