Svetosh
Svetosh
26 вересня 2024, 17:19

Псалтир Наказание ко учителям

Псалтир Наказание ко учителям
Добрий день. Буду вдячна за допомогу у визначенні  цінності  книги. На корінці є надпис, - псалтир.  Назва - Наказание ко учителям,  яко учить детей грамоте 
как учиться божественному писанию и разумению,указ о поклонах та інше. Не все зрозуміла. Стан -  потертості  обкладинки,  листи всі цілі,  за виключенням декількох( надірвані трохи). На останній сторінці оригінальний напис від 1873р та 1894 ,  про смерть государя Олександра  Олександровича

Повідомлення
10
27.09.2024
Вас какая ценность интересует, материальная или духовная ?  скажу сразу - духовная тут выше.  Если в продажу, то как пример; в прошлом году выставлял старообрядческий Псалтырь в коже с метал. фурнитурой, красным обрезом, бумагой Верже ( у Вас видится простая) 1800 год. и т.д. и т.д.    Состояние правда чуть уставшее.  С третьего захода при десятке следящих пришлось согласиться на 6 тысяч. Такие вот реалии с церковной литературой.
27.09.2024АвторВідповідь Sergo_ua
Щиро дякую за відповідь. Я бачила , декілька років на якомусь сайті псалтир з такою ж назвою, ціна там була дуже висока і там був заявлений псалтир, датований 1646р. Тепем не можу його знайти. 
Ще раз дякую, що приділили мені час, бо я вперше на віоліті. Не знаю, поки, що з ним робити, Ви праві, щодо цінностей.
Відповіді: 0
Відповіді: 1
27.09.2024Автор
Щиро  дякую за відповідь.  Я бачила , декілька років  на якомусь сайті псалтир з такою ж назвою,  ціна там була дуже висока і там був  заявлений псалтир,  датований 1646р. Тепем не можу його знайти. 
Ще раз дякую,  що приділили мені час, бо я  вперше на віоліті.  Не знаю, поки,   що з  ним робити, Ви праві,  щодо цінностей.
27.09.2024
Рад был помочь.  Если решитесь на торги, можете зайти с 1 гривны с резервом , либо сразу выставить нужную сумму. Вариантов хватает.  Увидите реальную реакцию покупателей. Удачи.
Відповіді: 1
28.09.2024Автор
Доброго дня.  Вибачте,  але з'явилось ще питання( після вивчення  умов продажу). Як Ви вважаєте,  ця книга може бути репринтом?   Дякую.
29.09.2024Автор
Дяку,ю  за допомогу. Я Вам раніше  писала що бачила таку книгу,  знайшла сайт.  Зробила скрін.  Хотіла б почути Вашу думку з приводу  ціни. Чи може ця книга така унікальна?
Вибачте мені за дотошність,  та хочеться розібратись з цим питанням до кінця. Щоб не лишити сумнівів. Дякую Вам за терпіння.
29.09.2024
Если с сайта  " Мешок", то удивляться не стоит. Там цены и наличие фуфла зашкаливают. И равняться на российские сайты не советую. Подойдите в храм и покажите книгу  священнослужителю, они разбираются в них. Подскажет когда где и как издана. Я могу в чем то и ошибаться. Только все вопросы  задавайте в разрезе духовной ценности книги.
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.