Вітаю. Категорія сувенір для туристів. Походження Каталонія, курортна зона Коста Браво, назва курорта на ньому написана - Льоренте де Маре. Мав нагоду купляти у Барселоні подібні сувеніри. Там від 11-12 Євро.
Он же у вас в руках, мне так трудно определить. Но просмотрев аналогичные колокольчики из Европы, могу сказать, что оловосодержащий сплав. А делают их в Китае. Поэтому если выставить рядком пару десятков колокольчиков, можно увидеть общие сюжеты в дизайне. Так всем выгоднее. Такие колокольчики имеют ценность для туристов - память о поездках и собирателей - есть коллекционеры. Например, моя жена была активным собирателем - сама не могла выезжать, поэтому мы с дочерью с каждой поездки привозили ей наборы колокольчиков.
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.
Дивлячись, який звук. Та й олово нині, не дешеве задоволення. Може бути навіть сталевим з покриттям "під срібло". Магнітиться?