Повідомлення
26
Відповіді: 0
17.12.2024Знавець
0. не бачу
1. імп. Кансі, м.д. міністерства фінансів
2. імп.Цяньлун, м.д. міністерства фінансів
3. імп.Цяньлун, м.д. міністерства робіт
4. імп. Цзяцин, пров.Юннань
5. монета:
Китай, император Гуансюй, чеканный цянь провинции Гуандун 1895-99 гг.
Відповіді: 1
27.12.2024Знавець
відверто кажучи - монети у не коллекційному стані (брак литва перевагою не вважається) - вони і у відмінному стані не дорожче 2$ коштували б (за виключенням Кансі і Гуансюя), а такі - взагалі гривень по 20 продають (переважно на Феншуй).
або виставляйте все скопом, або Гуансюя окремо.
вибачте, зараз брак часу. як що якусь конкретну монету Вам у коллекцію повністю розписати - то яку.
04.01, 18:39Знавець
№4 - звичайний тип 1797-1818 рр. (нажаль поки ще не маю доступу до роботи де б вони були розписані по м.д.)
№5 я ж Вам посилання дав. можете зважити - від ваги може змінитись трішки датування (хоча важку я зустрічав лише 1 раз).
№3 1754-60 рр., до розділення на 4 м.д.
04.01, 19:03Знавець
а! вибачте! ваша - 1890-95 рр. (теоретично - бо межа проходить на рівні 2.8 г). але це не має значення для ціни - рідка важить 1 цянь (3.5 г)
12.02, 17:08АвторВідповідь maxzorg
дякую, інформація потрібна для мене, щоб правильно описати в колекції, а ціна цікавить для загального розвитку.
Ще раз щиро вдячний за допомогу.
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.