Повідомлення
39
Відповіді: 0
Відповіді: 1
17.10.2024АвторВідповідь КАПІТАН ZELENY
Вітаю! Може бути... Але непромальовані контури обличчя трохи напружують. Зазвичай, у них все чітко.
Незрозумів нічого
lufa365
17.10.2024Відповідь Ankvar4
Це вам пан Капітан делікатно натякає, що то може бути підробка під відомого виробника. А те ,що привезена з Німеччини( це вже на мою думку), ніяк не впливає на оригінальність- фуфла і у них вистачає. Це я в загальному плані пишу. А щодо вашоі конкретної фігурки, то пошукайте в інтернеті-  фірма відома, продукції багато продається на різних ресурсах. Знайдеться і ваша. Заодне і порівняєте .
Відповіді: 4
19.10.2024Відповідь Ankvar4
Мені привезли...тобто з будинку,де доглядали за людиною
Видалено автором
Відповіді: 2
17.10.2024
Видалено автором
17.10.2024
Статуетка назвається Madonna. Оригінальна варта. Ця фуфло із високою вірогідністю - не чіткі деталі обличчя, криве клеймо. 
Але шукайте в інтернеті, порівнюйте. Фото які надали не дуже якісні і їх мало
17.10.2024
Винтажная  Мадонна Лладро ,   скульптор Альфредо Руис.
Год выпуска: 1960- 1969.
Высота 35 см
На вашей статуэтке клеймо расплывшееся, строчка на строчку наезжает, рельеф дна хотелось бы увидеть, такой ли он, как на оригинальных статуэтках.  Оригинальные мадонны  от 150 евро и до сколько наглости хватит просить.
17.10.2024АвторВідповідь OLiri
Винтажная  Мадонна Лладро ,   скульптор Альфредо Руис. Год выпуска: 1960- 1969. Высота 35 см На вашей статуэтке клеймо расплывшееся, строчка на строчку наезжает, рельеф дна хотелось бы увидеть, такой ли он, как на оригинальных статуэтках.  Оригинальные мадонны  от 150 евро и до сколько наглости хватит просить.
Дякую  зроблю фото
18.10.2024АвторВідповідь DydySem
Вітаю  От кіно.Виставила людина на обговорення, а тут тобі вже і злодій і перекуп і нахаба. Добре, що є такі пильні Держиморди
Дякую....це норм у Нашому соціумі
Ви агресуєте!-підміна понятть
Це Ви намагаєтесь маніпулювати суспільством. Це вам, а не мені принесли на оцінку речі із власності якоїсь літньої людини, легенда така. Це ви, а не я зробили спробу перенести розбірки на рівень особистості.  Вайбер номер, потрібно відповісти за ... Рівень пацанчіків з району, або бариг на барахолці. Потім вже дуже дитяче звинувачення в агресії.
Змінено автором 19.10.2024
19.10.2024АвторВідповідь olirka
Це Ви намагаєтесь маніпулювати суспільством. Це вам, а не мені принесли на оцінку речі із власності якоїсь літньої людини, легенда така. Це ви, а не я зробили спробу перенести розбірки на рівень особистості.  Вайбер номер, потрібно відповісти за ... Рівень пацанчіків з району, або бариг на барахолці. Потім вже дуже дитяче звинувачення в агресії.
Це подарували моїй жінці..мат часть! Читайте вище..- Ви -людина,яка створювати ілюзію біля себе!- моя думка,Ви глибоко нещаслива,або ж обмежена людина.
Це подарували моїй жінці..мат часть! Читайте вище..- Ви -людина,яка створювати ілюзію біля себе!- моя думка,Ви глибоко нещаслива,або ж обмежена людина.
Подарунки жінки оцінювати на віоліті , це якось дуже високий рівень, явно не моє. Успіху.
Відповіді: 3
19.10.2024Автор
Якщо мені відписав модератор,не дай Бог- шкода платформи,неадекваність зашкалює.Навіть не пишу про культуру і відчуття реальності.
19.10.2024
І да, поменше високопарності, психолог з Вас так собі, а намагаєтесь робити психологічні портрети. Мабудь, перебор із переглядом фільмів нашквалт Обдури мене. Крім того, чому ви постійно згадуєте свою жінку, таке враження ,що ви несамостійна або незріла психічно людина. То моя жінка не вкраде, то це подарунок жінці.
19.10.2024
Добрий день!
Воїнів Світла викликали? )))
Важаю, що перехід на особистослі вже абсолютно лишній. Не забуваємо про нові доповнення в Правила з цього приводу. Не робіть собі антирекламу. 
По темі. На мою думку, потрібно її закривати. І паралельні (цього автора) також. Аутентичність предметів майже не підтверджується. 
Тому не роздмухуємо вогонь і спокійно розходимося займатися справами ))
19.10.2024Відповідь КАПІТАН ZELENY
Добрий день! Воїнів Світла викликали? ))) Важаю, що перехід на особистослі вже абсолютно лишній. Не забуваємо про нові доповнення в Правила з цього приводу. Не робіть собі антирекламу.  По темі. На мою думку, потрібно її закривати. І паралельні (цього автора) також. Аутентичність предметів майже не підтверджується.  Тому не роздмухуємо вогонь і спокійно розходимося займатися справами ))
З моєї сторони сеанс благочиності завершений)
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.