Повідомлення
11
laert3925
20.10.2024
Я думаю что это религиозная медаль, пятидесятнической церкви
Финляндии и аббревиатура сходится и сияние господне  в тему
( Suomen Helluntaikirkko, SHK)
сами финны не парятся, продают просто - медаль с лентой
и вся недолга
SHK mitali nauhalla hopeaa kotelossa - Kunto: Hyvä - Antikvariaatti.net

есть еще вариант с ассоциацией  похоронных служб
Финляндии, но мне лично он не нравится, хотя почему бы и нет?
(Suomen hautaustoiminnan keskusliitosta SHK)
Відповіді: 0
20.10.2024Відповідь laert
В назві однозначно немає. Тут правда за вами. Але Ви ще декілька знаків питання можете поставити. Дозволяю )
На наших теренах не всі розуміють, що означає "П`ятидесятниця". Тому я одразу надав поняття на "наш" лад. Бо у католиків немає ОКРЕМОГО св`ята Трійці. 
Суть праздника Пятидесятница у католиков:В День Святой Троицы принято прославлять Бога Отца, Сына и Святого Духа.В католической традиции праздник Троицы входит в цикл Пятидесятницы, который открывается праздником сошествия Святого Духа. Затем отмечается День Святой Троицы, еще через 4 дня - праздник Тела и Крови Христовых, на 19-й день Пятидесятницы - праздник Пресвятого Сердца Иисуса.
Змінено автором 20.10.2024
laert3925
20.10.2024Відповідь КАПІТАН ZELENY
В назві однозначно немає. Тут правда за вами. Але Ви ще декілька знаків питання можете поставити. Дозволяю ) На наших теренах не всі розуміють, що означає "П`ятидесятниця". Тому я одразу надав поняття на "наш" лад. Бо у католиків немає ОКРЕМОГО св`ята Трійці.  Суть праздника Пятидесятница у католиков:В День Святой Троицы принято прославлять Бога Отца, Сына и Святого Духа.В католической традиции праздник Троицы входит в цикл Пятидесятницы, который открывается праздником сошествия Святого Духа. Затем отмечается День Святой Троицы, еще через 4 дня - праздник Тела и Крови Христовых, на 19-й день Пятидесятницы - праздник Пресвятого Сердца Иисуса.
пятидесятники это протестанты, какое отношение они имеют к католикам?
laert3925
20.10.2024Відповідь КАПІТАН ZELENY
Не дивуйте людей. І вмійте визнавати свої помилки. Я, на відміну від вас, це роблю... Урочистість Зіслання Святого Духа Офіційний сайт римо-католицької церкви. Так вони не св`яткують Пятидесятницю?
мне нечего признавать совсем. Зачем вы ссылаетесь на католические источники? Речь идет не о праздновании
Пятидесятницы как праздника, а о направлении в протестантизме
это совершенно разные вещи. 
Три главных направления христианства существует -
католичество, православие и протестантизм. А вы здесь
про праздники завели...
20.10.2024Відповідь laert
ОК. Не сперечатимемося. Про медаль ) Визнаю, що ви вірно вказали на назву. Відкритим залишається тільки одне питання - період. У мене інформації немає зовсім. Як писав вище, стрічка замінена з іншої фінської медалі. Можна було б якось визначити по клейму виробника, але потрібні чіткі фото.
Відповіді: 3
Відповіді: 1
laert3925
22.10.2024Відповідь australik
Дякую за відповідь,, мені здається що з 2002 такі ленти не використовували і такі типи медалей,,, вона зроблена набагато раніш!?
думайте что угодно, ваше право,только аргументов нет.
Лента не от этой награды, а от медали ордена Креста Свободы,
(финская) она вручается и в настоящее время.....
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.