Lvivskij_Numizmat
Lvivskij_Numizmat
21 жовтня 2024, 17:33

Анонс без резерву з 1 грн 2.0

Анонс без резерву з 1 грн 2.0

Усіх вітаю! Завершились мої перші торги без резерву з 1 грн, безмежно вдячний усім учасникам торгів, ще раз вітаю переможців із придбанням цікавих речей за хорошою ціною, більшість лотів вже у дорозі до нових власників, а хтось вже навіть тішиться своїми обновками;) 

Анонсую свій другий тиждень розпродажу вінтажних речей, історію звідки у мене це все, можете прочитати у моїй попередній темі:

Вже сьогодні виставлятиму по-трошки нові лоти, запрошую до участі у торгах, буду радий кожному:)

P.S. Як і минулий раз, надішлю кілька кадрів майбутніх лотів, впевнений, що Ви знайдете щось для себе серед них;)

Повідомлення
3
Відповіді: 0
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.