Alesya123
Alesya123
26 жовтня 2024, 16:49

Помогите оценить

Помогите оценить
Это редкая дорожная банка для специй в грузинском стиле, сделанная из материала олово/толерант. Шестисекционная коробка идеально подходит для хранения специй или других мелких предметов во время путешествий. Его возраст приходится на период 1800-1849 годов.
Размер 17 см×9см
Клеймо очень плохо видно

Повідомлення
5
26.10.2024
Вітаю!
А от Спільноті як хотілося б побільше інформації від вас! Уявляєте?
Розмір, матеріал, клейма виробника... Хіба різні спеції тримають в одному посуді під однією кришкою? В такому випадку, вони повинні бути ще і в щільній індивідуальній упаковці.
Відповіді: 0
26.10.2024АвторВідповідь КАПІТАН ZELENY
В предыщем комментарии вы написали что вам мало информации,  я её нашла в интернете. Теперь вы пишете что она не верная. Хотя я же и выставляю фото для збора верной информации.
26.10.2024Відповідь Alesya123
Дякую за надану інформацію та додаткове фото. Все розташувалося на своїх місцях. А в інтернеті люди також помиляються або навмистно пишуть неправду, щоб дорожче продати тим, хто на цьому не розуміється.
Відповіді: 1
Відповіді: 1
26.10.2024
Давайте розставимо все по місцях і ви все зрозумієте.
1. Латунна ручка кришки кріпиться гайкою. До ХХ ст. такого кріплення не було.
2. Який "грузинський" стиль у торгової марки з Європи?
3. Защіпка-фіксатор. Такий вид фіксатора запатентований у першій половині ХХ ст.
4. Пластиковий буфер під кришкою теж з 1800-их років?

Вердикт: вашому предмету не більше 50 років. На рахунок "спецівниці" я маю сумнів, але поки що довести не можу, бо раніше таку форму не бачив. Можливе, ще шкатулка для гудзиків та швейних приналежностей.
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.