Повідомлення
20
Відповіді: 0
vkf772473
29.10.2024
аналогічне питання тут ставили місяця три тому. Дійшли згоди з ТС, що на тій монеті трошки забита літера Р - помітка монетного двору Філадельфії.
30.10.2024Автор
Видалено автором
vkf772473
05.01, 19:17
У 1979 році було 3 варіанти квотерів: знаки монетного двору S,  D та без знаку.  Квотери без знаку то Філадельфія.  Ціна на всі однакова і невелика.
05.01, 19:22АвторВідповідь vkf77
Дякую. А чому на ebay і ютубі дивлюсь ціни від 100-500 дол такі монети, якщо якісь помилки і кривенькі букви і зливаютьчя з кругом, то шукають ведучі розказують, шо і 1 тис дол і 5 тис дол, не пруфи. Я вже начиталась, надивилась, а вислати туди неможливо напевно буде і вони на ebay не дуже пускають українців. Чи вони там ціни на сайтах накручують.
Змінено автором 05.01, 19:33
vkf772473
05.01, 19:32Відповідь SDS777
то мистецтво продажу.  розкручують, нагнітають.  А у людей там грошей побільше. І ведуться на розвод.  І ще одне - треба дивитись не на ціни продавця, а продажу,  може ніхто й не купує.  Нам туди складно.  Хоча я знаю декількох земляків, які там продають.  Один марками торгує.  Пересил лота 7 Евро - евростандарт. А мені марка потрібна, купив, виставляє він автоматом рахунок, сплачую 7 Евро, хоча пересил у межах одного українського міста.  Потім отримую від нього перерахунок, зайве повернув.
15.01, 00:33АвторВідповідь vkf77
Не зрозуміла, ви купляли марку на ebay, знаходячись в одному городі?  Заплатили за марку чи за пересил зайве ? Ну добре, шо розібралися.
Може знаєте, які проценти там фізичні особи платять на аукціоні і корисиування сайтом? Для України не знайшла тарифів. Виставляти на продаж дозволяють багато товарів фіз.особам, не магазинам. Процент від продажу автоматично списується на сайт, але шось там мутне за користування аукціоном. В кого є практика, може?
Змінено автором 15.01, 00:42
Відповіді: 1
05.01, 19:27АвторВідповідь vkf77
Місяць питалася на скупкахсайтах продати центи старі колекція one dime, нікого в Україні не зацікавило, на Монітекс, і др.
Відповіді: 2
05.01, 19:53АвторВідповідь Client726209
Дякую, поки нехай буде для сімейної історії, свої привозили, колекціонували, за копійки жалко віддавати, кожна монетка зв'язана з приїздом рідних.
Відповіді: 2
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.