Повідомлення
33
Відповіді: 0
Відповіді: 1
Анонім
30.10.2024Автор
Доброго дня. Перепрошую. Я перший раз змушений сюди звертатися, навіть не зрозумів що буде відбуватися. Мені модератор запропонував сюди написати .
Анонім
30.10.2024Автор
50 копійок 1992 р ( брак - непропечатка герба) зліва Ось монета , з браком . Таких зустрічав ще дві ( продавець з Одеси на ОЛХ). Чомусь модератор видалив її з торгів . Тому що начебто ціна перевищує номінал в 20 разів. А яка вона має бути? Як що це рідка монета? Порадьте будь ласка , спільнота!
Змінено автором 30.10.2024
Анонім
30.10.2024Автор
А ось такі самі на ОЛХ. ( дві). Так чого  це моя ціна в 120 грн . Не була пропущена  модератором, як занадто висока?
30.10.2024Відповідь seyatel
Наскільки мені відомо сучасні ходячі гроші можно виставлять виключно по номіналу або з 1 гривні згідно правил аукціону.
Ні
30.10.2024Відповідь seyatel
Лот закрит з причини монета за номіналом.
Це інша справа. А так як ви написали означає що гривню 1992 року треба виставляти с 1 гривні і тільки так.
Відповіді: 5
Анонім
30.10.2024Автор
Дакую все зрозуміло.Однак я бачив на лотах Віоліті гривні з браком за пристойною ціною ( не 1 грн.)? Ну все одно дякую всім хто долучився.
Відповіді: 2
30.10.2024
Ссылка на ОЛХ некорректна, там не раздел нумизматика, а палата номер 6, такое ощущение что каждый неадекват просто обязан выставить какую нибудь обычную монету за миллион на ОЛХ. А что касается монеты Ув. Автора, ее-цена-5-10грн. и то, если найдется человек, готовый еще и за доставку заплатить гривен 40-50, а это вряд ли. Так что несите ее смело в магазин.
Анонім
30.10.2024АвторВідповідь Silivanov
Ну вот тут не согласен. У меня с таким браком одна монета и я с удивлением обнаружил , что такие же две монеты продаются на олх ( цену на них я не обсуждаю, каждый выставляет сам) , но это не механичное повреждение 100% , три одинаковых  повреждения на монетах в разных концах страны, это было бы странно. Поэтому считаю что эта монета имеет ценность ( интерес) для коллекционеров. Штамп не пропечатывает на 100% , або зношенный. Но спасибо  за ваше мнение.
Змінено автором 30.10.2024
30.10.2024
Смотрите, на монетах 50 копеек 1992г. штамп аверса 2 практически каждая вторая монета с непрочеканом, то в дате, то в слове Украина, поэтому я сильно сомневаюсь, что кто то уж очень заинтересуется
Анонім
Тем более что за лотом следили и цена не такая уж неадекватная . Не миллион . Хотя на олх ( я с вами согласен) , там твориться безлад в нумизматике.
Відповіді: 2
Анонім
Пробую выставить еще раз , а там как пойдет . По результатам отпишусь сюда. Всем спасибо за время и советы!
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.