litoleg
litoleg
3 листопада 2024, 10:14

Прошу подсказать как нужно пересілать марки,чтобі они не повредились

Прошу подсказать как нужно пересілать марки,чтобі они не повредились

Вітаю шановних філателістів.прошу вашої допомоги.у мене дурацьке питання до вас:як потрібно пересилати марки,щоб вони не пошкодились.я розумію,що краще за все їх висилати у клясері для марок.але якщо купують одну марку або серію?сам я людина далека від марок,мені знайомі віддали три альбома з марками і по проходам я бачу,що альбоми з марками оптом купують дуже рідко,в основному колекціонери купують окремі марки чи серії.з повагою Олег.

Повідомлення
3
vkf772480
03.11.2024
Вітаю. Я переважно купляв у роздріб, як у наших продавців, так і іноземних. Підход приблизно однаковий. Якщо є старий клясер, то можно вирізати його сторінки. Або ж просто береться клемташ і у нього вкладаються марки.  Далі потрібен невеликий конверт з целофану.  Потім це обкладається твердими "обкладинками",  іноді використовують листівки. Головна вимога,  щоб вони не згинались.  І далі у остаточний конверт для пересилання.  На конверті треба писати обережно, не згинати.
Відповіді: 0
03.11.2024
Вітаю!
Як написав вище шановний vkf77, так і робіть. Головний ворог марок - волога. На другому місці - механійчні дії. 
Особисто я завжди прошу про пересилання, та і сам користуюсь при відправленнях, в клеммташі - https://xn--80ac3afj6f.xn--j1amh/%D0%BA%D0%BB%D0%B5%D0%BC%D0%BC%D1%82%D0%B0%D1%88%D0%B8.html
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.