Повідомлення
12
16.11.2023АвторВідповідь vkf77
там написано про продаж 125 копій марки по 50 центів
по французьки воно звучить=Експозиція в Парижі Раритетні 125екземплярів    номінал 50центів.Але питання стоїть чи ці марки АВТЕНТИЧНІ І КОМУ цю марку показати.
Відповіді: 1
Відповіді: 0
vkf772481
16.11.2023
Шановні.  Напис двомовний. Перші три рядки зверху про міжнародну виставку у Парижі дійсно на французській мові.  А далі йде текст на англійскій. Year, rarity, value, copies - англійські слова, можливо, тут використано іншу мову для ангмовних потенційних покупців марок.  Ось які значення спірного для нас слова дає Webster: Some common synonyms of copy are duplicate, facsimile, replica, and reproduction.
17.11.2023ЗнавецьВідповідь Mihey86
Для початку треба було б отримати на марку сертифікат від експерта міжнародного класу, який має право давати сертифікати на марки Франції цього періоду. Скоріш за все, більшість таких експертів мешкає у Франції.
На скількі мені відомо, згідно українського законодавства, предмети колекціонуівння, які старше 50 років, вивозити чи відправляти за кордон можно тількі маючи дозвіл Мінкульту. Я не знаю, як отримати такий дозвіл.

З пов.
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.