Доброго дня! Дуже Вам вдячний за посилання ,а головне за участь в обговореннi Щодо "важко догодити" вибачайте але я людина без примх но дотошний. Я теж не професioнал....любопитний. Дякую
Вітаю! Мєшок) Як і О..Х, як і тут, буває. "На заборі теж написано"))) Огляньте уважно вазу. Якщо є 1КДО, то 20-30 роки. Якщо немає клейма, то завод Курженкових, початок ХХ століття. Теж не профі, цікавлюсь склом) Велика подяка шановному Стеклобою!
Дякую Вам! Ретельний огляд здiйснено з момента знахiдки.Клеймо вiдсутне. З Олексiем "Стеклобоем"знайомий особисто,вiн завжди мацае скло i давно консультaнтом Вiолiтi. Ми з одного мictа але вiн працюе два днi на тиждень,поруч iз моiм домом, не мiг дочекатися "зудело". Дякую Вам!
Он продолжает пополнять свою коллекцию,как же без любимого дела! Консультирует ,советует .... Его,как и многих коснулась война...но он как всегда улыбчив.
Передал привет Стеклобою,сегодня. Показал эту переписку.. Вижу ему были приятны отзывы. Он как и многие пострадал от войны.... Обещал,что как только все это закончится,он вернётся на Виолити.
Я очень рад, что с ним все в порядке, что он жив и здоров ! А эта чертова война коснулась большинства людей. Очень хотелось бы чтобы он вернулся и снова консультировал здесь на сайте .
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.
Немає підключення до Інтернету. Перевірте з'єднання та натисніть "Повторити".
Дуже Вам вдячний за посилання ,а головне за участь в обговореннi
Щодо "важко догодити" вибачайте але я людина без примх но дотошний.
Я теж не професioнал....любопитний.
Дякую
Мєшок) Як і О..Х, як і тут, буває. "На заборі теж написано")))
Огляньте уважно вазу. Якщо є 1КДО, то 20-30 роки. Якщо немає клейма, то завод Курженкових, початок ХХ століття.
Теж не профі, цікавлюсь склом)
Велика подяка шановному Стеклобою!
Ретельний огляд здiйснено з момента знахiдки.Клеймо вiдсутне.
З Олексiем "Стеклобоем"знайомий особисто,вiн завжди мацае скло i давно консультaнтом Вiолiтi.
Ми з одного мictа але вiн працюе два днi на тиждень,поруч iз моiм домом, не мiг дочекатися "зудело".
Дякую Вам!
У Алексея,все нормально...
О причинах ухода поинтересуюсь
Его,как и многих коснулась война...но он как всегда улыбчив.
Ваза на ніжці на визначення
Дякую!
Сообщу .
Декор схожий на вiдбиток вашоi .
Показал эту переписку..
Вижу ему были приятны отзывы.
Он как и многие пострадал от войны....
Обещал,что как только все это закончится,он вернётся на Виолити.
Дiаметр-18,висота-14 см.