gikach
gikach
16 листопада 2023, 22:06

В останню секунду ставиться мінімальна ставка.

В останню секунду ставиться мінімальна ставка.

Доброго вечора. Я, як видно по рейтенгу, абсолютний новачок на віоліті, то може для когось те що я опишу буде звичайним ділом, але все ж хочу узнать у більш досвідчененних учасників аукціону думку с такого приводу:
1) Є ось такий аук, в якому моя ставка була вища УНР, Відень , без перф, 1920
2) Коли добігає час і я вже бачу напис ТОРГИ ЗАВЕРЕШНІ (!!) ставиться мінімальна ставка і торги йдуть далі
Я на 100% відсотків впевненний що тут застосовується не зовсім чесний спосіб виграти лот, або навіть ніхто його виграти і не хоче, а хоче щоб я збільшував свою ставку. Ну я новачок, не знаю може тут так завжди і все в межах правил? Довести що ставку робить скрипт а не людина я не зможу, але погодьтесь коли ви бачете напис що торги завершені, ви очікуєте що вони такі завершені.

Лінк на можливого "бота" Client932420

Розумію що я зі своїм нульовим рейтингом наврядчи сможу щось довести , але всеж скріншти я приатачу. 

Повідомлення
16
16.11.2023
Видалено автором
Відповіді: 0
16.11.2023Автор
Єто очевидная вещь, которая мне и так понятна. Возможно я не очень все детально описал, и скриншоти не непонятніе - Но я уточню - стака делается фактически ПОСЛЕ последней секунді , когда я вижу что ТОРГИ ЗАВЕРШЕНІ.
Yarda2288
16.11.2023
У вас під час активних торгів не відображає автоматично зміну ціни.
Якби час від часу оновлювали картинку (значок обвів) то б такого не було.
16.11.2023
Видалено автором
16.11.2023
Видалено автором
17.11.2023Автор
Я обновлял страницу, но я живой человек а не бот и обновлять чаще 1 раза в секунду не могу физически.  Віше в теме скрини с частотой обновления ВСЕЙ страниці в 1 секунду - там чотко видно что 1)  обновил - скрин - осталась 1 секунда 2) обновил - скрин ТОРГИ ЗАВЕРШЕНІ 3) обновил - Торгі продолжились. Обновления страниці делал с десктопа, может на мобильном там по другому, не знаю. Но в целом в истории торгов там наглядно видно когда ставки делает человек +50, +100, а когда бот которій ждет 4 минути 59 секунд и делает ставку +1 грн. Как и сказал єто мой первій лот по сути, возможно єто в порядке вещей, просто теперь буду єто иметь ввиду. Спасибо за ответи
17.11.2023Автор
а если присмотреться то обновление 1 секунда-ТОРГИ ЗАВЕРШЕНІ вообще происходит в одно и тоже время с точностью до секунди, и в єтот же момент происходит ставка. можете сколько угодно бістро обновлять - но ві не успеете єто сделать, ну конечно если будете делать єто руками...
17.11.2023
Видалено автором
17.11.2023
Видалено автором
17.11.2023
Вітаю! Вам, як покупцю який виграв лот, доступний перегляд ставок після завершення торгів. Зайдіть і подивіться на ставки, у який час їх було зроблено Вами і іншим покупцем. Співставие час ставок із часом завершенням торгів. Впевнений, що причина в тому, що Ви не оновлювали сторінку або сторінка лоту була відкрита у декількох вікнах.
17.11.2023
Видалено автором
18.11.2023Автор
Для информации  - я оказівается НЕ ВИIГРАЛ ЛОТ!!! И єто после того как я уже ДОГОВОРИЛСЯ О ВСТЕРЧЕ С ПРОДАВЦОМ!!! Мою ставку отменили и торги продолжились! У меня нет слов, надеюсь уважаемая Администрация даст внятное обьяснение происходящему, ибо мне даже нечего сказать, я просто в шоке.
18.11.2023Автор
И ДАЖЕ ЧАТ УДАЛИЛИ С ПРОДАВЦОМ!, похоже что необходимо всю деятельность на сайте на видео снимать, впрочем думаю єто тоже не особо что докажет.
03.02.2024
Судя по скоинам, а вас стоял автотрог, и когда в последний миг кто-то поставил ставку, ваш автторг её перебил и торг продолжился ещё на 5 минут.
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.