страшно подумать. Мои родственники за неделю до реформы пришли за советом: покупать кооперативную квартиру или лучше деньги держать дома на черний день. Я их буквально погнал оформлять покупку. И через несколько дней все рухнуло. Потом не раз родня меня благодарила
Как-то раз ко мне попали пару мешков бумажных денег ссср. Жила одна бабулька,всю жизнь сама трудилась в колхозе и всё собирала эти деньги. Были и пачки и просто перевязаны ниточками,резинками т.д. Человек всю жизнь гнул горб в колхозе за эти бумажки! Тяжёлое наследие совка...
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.
Немає підключення до Інтернету. Перевірте з'єднання та натисніть "Повторити".
Ищите серии замещения на букву Я.
Бона ссср замещение 10 рублей серия Яи. 1961 год
Я бувають на всіх номіналах?
є такі
Жила одна бабулька,всю жизнь сама трудилась в колхозе и всё собирала эти деньги.
Были и пачки и просто перевязаны ниточками,резинками т.д.
Человек всю жизнь гнул горб в колхозе за эти бумажки!
Тяжёлое наследие совка...