Не перший раз зустрічаю сітуацію, коли продавець надсилає лот з власним пакуванням Новою Поштою. В такому випадку Нова Пошта не несе відповідальність за пошкодження вкладення.
Лот продавець пакує в аероплівку, як правило дуже сильно б.в. А потім ще намертво затягує скотчем. Таким чином крихкі деталі лоту знищуються, або ще при пакуванні, або при доставці. Як правило лот відновленню не підлягає і може буди лише викинутий. Із спілкування з колегами з'ясував, що така проблема в цій темі дуже поширена. Я, як покупець не заперечую проти пакування Новою Поштою та доплати за нього.
За правилами: 5. Риски утери или порчи лота в процессе доставки несет Продавец. Моментом перехода рисков (как и права собственности на лот) считается момент получения Покупателем лота от грузоперевозчика или Продавца (при личной встрече).
Однак з кількох знищених таким чином лотів лише один продавець визнав свою відповідальність, інші обмежились "глибокім співчуттям". Які рекомендації по вирішенню таких суперечок ?
Ніхто нічого нікому не винен робити безкоштовно.
Якщо ж зробили передплату і отримали "знищений", пошкоджений лот, наскільки я розумію все що можете зробити - зафіксувати з працівником пошти такий стан і у чаті з Продавцем все це з ним вирішувати. Якщо Продавець обмежується "глибоким співчуттям" - запрошуєте до чату модератора, адміністратора і викладаєте проблему. Модер повинен бути на Вашій стороні і Продавець або поверне кошти, або отримає свій глибокий мінус. Звичайно, це у тому випадку, коли Ви у чаті не зверталися до Продавця з проханням самому запаковувати товар - тоді, мабуть. Ваші претензії будуть безпідставними.
Ну и второе, согласно правилам, вне зависимости от желания покупателя, расходы по упаковке, как и сама упаковка по желанию продавца может быть поручена сделана перевозчику и само собой оплатит это покупатель.
Зіпсували посилку: як клієнтам Нової пошти отримати компенсацію
Нещодавно купив лот /медаль та док/, все було упаковано добре, але на конверті була грязь і відбиток від підошви. Транспортування НП це зробило. Медалі нічого, але док погнули. Продавець тут не винуватий. Обставини, та ще чужа безвідповідальність.
Відправляв ікону в кіоті НП МОЯ УПАКОВКА
при доставці роздили скло
Вартість страховки 75 000
НП протягом 3днів компенсувала 18 000 грн
УПАКОВКА НП
ВЗЯЛИ КОРОБКУ 1 КГ В 4-5разів більшу при пакуванні моделі,
І обернули в кусочек бумаги , при оцінкі і страховціі 5500 модель брюолталась в коробці , приїхала с поскодженням
Компенсували 500 гривен через 20 днів
Покупці часто в намагані економії просять продавців страхувати по мініміму .
НП ліпше відшкудує вартість відновлення ніж поверне вартість посилки
Я завжди страховку на предметах що можуть пошкодитись при пересилані ставлю на порядок вище
Занижувати Страхову вартість заради економії на доставці .Затія не найкраща .Один раз пощастить ,другий ,а на третій раз влетиш на тих 5000 тисяч як Вище покупець написав