Доброго дня!цікавить автентичність самого бланку посвідчення.Зрозуміло що надпис кульковою ручкою зроблено судячи з надпису у 1990 році.Папір посвідчення має жовтий колір папір старий.дякую за відповіді.
Надіслати звернення на тему
Тимчасове посвідчення УНР
Тимчасове посвідчення УНР
Повідомити про коментар
Ваше звернення надіслано
Ви вже надсилали звернення
Видалити повідомлення від ?
Поїхав я якось у 1990 -му році у відпустку через рік після початку служби в РА. З Владивостока літаками через маскву в Київ. З Київа далі - додому. І от в Київі на привокзальній площі стояв намет з патріотично налаштованими людьми. І роздавали вони ці самі (що на фото) посвідчення. Я, нероздумуючи, взяв і собі. Вже вдома заповнив особисто. А потім повернувся через 10 днів до бригади в Уссурійську. Показував землякам, розповідав про нові погляди на незалежність і т.д. Через декілька місяців мені почали "шити справу" про екстремізм в особому відділі бригади. Викликали і офіцерів, і солдат-українців. Допитувалися, про що я розмовляю, який світогляд розділяю... Комбат навіть приходив в казарму і питав мене, що це за "паспорт український" я маю. Мене не чіпали, бо нашивали показаннями течку з документацією. Врятував мене мій командир роти - капітан, білорус. Якось в травні він приніс мені зі штабу оформлений до звільнення військовий квиток, проїздні документи і попередив, щоб мене не було на території частини протягом шести найближчих годин. Так хутко на дембель, напевно, ніхто не збирався )) З тих пір я люто ненавиджу срср і ще більше - всіляких псів з кдб та інших подібних структур.
Тому можу з 100% впевненістю сказати, що посвідчення справжнє і надруковане в 1990 році.