Viktor_789
Viktor_789
4 грудня 2024, 12:20

Срібний перстень на визначення! КР. з тамгою?

Срібний перстень на визначення! КР. з тамгою?
Вітаю,прошу експертів виолити визначити та оцінити даний перстень.Регіон -Івано Франківська,супутка КР..

Повідомлення
30
04.12.2024АвторВідповідь volodimir_32
Видалено автором
Відповіді: 2
Відповіді: 1
Adem289
04.12.2024
Вітаю. Це дійсно варіація на тему дерево життя / пагін / крин. Від цього перстень не менш цікавий. Хто виграє торги, нехай сам визначить що бачить. )
Відповіді: 0
04.12.2024
Шановний volodimir32 ви скидаєте там вище підвіску з княжою тамгою за 300 гривень ви серйозно думаєте що княжі артефакти такі дешеві ?ніяка це не тамга ,а звичайне дерево життя яке зустрічається на перстнях, підвісках ,накладках ,ітд ,з повагою до всіх учасників
Musat3937
08.12.2024Відповідь Client848650
Шановний volodimir32 ви скидаєте там вище підвіску з княжою тамгою за 300 гривень ви серйозно думаєте що княжі артефакти такі дешеві ?ніяка це не тамга ,а звичайне дерево життя яке зустрічається на перстнях, підвісках ,накладках ,ітд ,з повагою до всіх учасників
Що це ви шановний так торгуєтесь за звичайне <дерево життя> , вчепилися за те дерево ?
Musat3937
05.12.2024Відповідь Viktor_789
Прошу пана  Musat та інших людей хто в темі..поділитись думкою..
Однозначно тамга, КР XI-XIII ст., стан +/- 4🤏.
Ціну визначить остання ставка в торгах
Відповіді: 5
10.12.2024
Шановний мусат ,я своєї думки не змінив що це дерево життя ,а торгуюсь я за срібний перстень КР, а не за просте дерево життя і те що цей перстень нічого не стоїть я по перше не говорив , а те що ви написали що це тамга для мене нічого не значить як і ваша думка
Musat3937
11.12.2024Відповідь Client848650
Шановний мусат ,я своєї думки не змінив що це дерево життя ,а торгуюсь я за срібний перстень КР, а не за просте дерево життя і те що цей перстень нічого не стоїть я по перше не говорив , а те що ви написали що це тамга для мене нічого не значить як і ваша думка
Я за вас радий  , серйозно ))
Але це не моя думка , а наукове визначення зроблене на основі досліджень багатьма науковцями сфрагістики. 
PS : і повірте , <моя думка> як і  послуги по атрибутації та оцінці  Вам Client 848650 не по кишені  ))
Удачі вам на торгах
11.12.2024
Я за вас теж радий ,але ваші послуги мене не цікавлять навіть безкоштовно ,а каталогів я маю достатньо ,удачі вам в атрибутації ,коли випустите каталог перстнів кр дайте знати цікаво булоб порівняти з іншими ,з повагою !!!
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.