Повідомлення
28
05.12.2024
Похоже на китайский фуфломицин. Добавьте фото на весах и станет понятнее насчёт серебра. Если это не серебро, то стоит как обычная подделка - от 50...100 гривен и до желания покупца.
Відповіді: 0
05.12.2024АвторВідповідь vkf77
Вибачаюсь але ця монета в мого батька вже близько 10 років і купував він її на віоліті і неможе згадати теж чи кітай це чи ні
vkf772481
05.12.2024Відповідь andre161
то не принципово. підробки робили не тільки у Китаї, і не тільки останнім часом, то давній бізнес.  От тільки Китай поставив його на промислову основу,  масштабував. Років двадцять тому я перетинався з фірмою з Полтави, яка робила копії яких завгодно монет, але робила чесно і продавала на аукціонах як копії. От тільки проблема у тому, що людина, придбавши таку офіційно заявлену копію, може піти на іншу торгову площадку та продавати як справжній предмет.  Сила Вайоліті у тому, що тут є високопрофесійні експерти, які прагнуть зупиняти  фуфлопотік.
05.12.2024АвторВідповідь vkf77
Ні я вибачаюсь але я тут  незметою щоб обдурювати людей я дійсно цікавлюся що це за монета і якщо я непомиляюсь то тут є пляма якою перевірали колись срібло чі ні, і я вже начинаю задумуватися щоб поїхати і перевірити чи це срібло чі ні, якщо це срібло дак я недумаю що воно буде стояти 50-100грн
Відповіді: 1
Фуло у вас самое обычное. Только на моей памяти такое лет 30 назад уже было. И такая как ваша буквально пару страниц назад была
05.12.2024АвторВідповідь Begemot
Просто как оказалось сейчас это будет очень уже странно звучать но он был приобретен не на виолити как только что мне расказал отец
Да что вы носитесь с Виолити. На период описания этого сувенира И.Г. Спасским не то что Виолити - Интернета вообще не было. Можете себе вообразить такие времена?
Відповіді: 2
06.12.2024Відповідь Begemot
Читать почти всегда полезно. Чтение развивает ум. Глядишь - и предостережёт кого-то от необдуманной покупки...
Я вот читал, как в XIX века в Одессе фуфлили антику, да так хорошо, что она во многие французские нумизматические каталоги вошла в качестве подлинников. Это заставляет вырабатывать критический подход к увиденному.
А медное российское фуфло под монеты XVIII века при мне продавали небезызвестному Брекке и оно вошло в его не менее известный каталог, где и пребывает поныне.
Змінено автором 06.12.2024
06.12.2024Автор
Спасиба всем за помощь каждого услышал мнение, проверю если серебро то выставлю если нет то пускай валяетса, спасиба всем кто помог и прокоментировал эту тему. С Ув.
06.12.2024АвторВідповідь НАМОР12
Да спасиба я вас тоже услышал но невыражайте так свое мнение на виолити пожалуста здесь люди сидят отдыхают и увлекаютса своим хобби, я недумаю что им будет приятно читать такое. И особая благодарность  Ув.Akustika и Ув.Begemot спасиба вам. И также хотелбы еще попросить помощи еще в одной моей теме по поводу религионной книги. Спасиба С Ув.
wadik1631
06.12.2024
Видалено автором
Змінено автором 06.12.2024
Відповіді: 3
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.