Svincickij
Svincickij
12 грудня 2024, 16:59

Албом з марками

Албом з марками
Добрий день усім,буду дуже вдячний за допомогу.
Я людина яка зовсім не розбирається у фіалтелії,приблизно рік тому купив альбом з марками за 500 грн бо мені здалося що його реальна ціна вища.
Чи не можу хтось сказати реальну ціну цього альбому?Ціна марок,якість,будь що
Всього у ньому 482(вибачаюся якщо помилився) марки,практично усі гашені,негашених 5-15
Фото прикладаю
У альбомі марки по більшій частину комуністичних країн африки,північна корея,куба,СРСР,Варшавський блок і т.д.
Знизу додам залишок фото

Повідомлення
16
Відповіді: 12
12.12.2024Автор
Видалено автором
Відповіді: 0
12.12.2024
Вітаю. Нічого особливого. Звичайні гашені марки, не рідкісні, дуже поширені. Якщо продасте дорожче 500 гр., це удача, т.к. гашені марки такого типу рахуються в альбомах плюс-мінус 50 коп. ( 1 цент ), подивіться самі проходи аналогічних альбомів.
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.