DimaPelexov
DimaPelexov
13 грудня 2024, 19:36

Старовинні глиняні глечики

Старовинні глиняні глечики

Усім доброго дня! Допоможіть, будь ласка, оцінити глечики. Стоять декілька десятиліть на горищі. Вірогідно, виробництво Опішні. Заздалегідь дякую)

Повідомлення
18
Відповіді: 0
Musat3997
13.12.2024Відповідь DimaPelexov
Дякую за відповідь. Підкажіть, будь ласка, це вартість за усі разом?
Так , а скільки їх ?!
100💲 це я сказав тільки за всі +/-  третє фото. З поливою завжди дорожче .
Як правило їх купляють для оформлення кафє
Потрібно розміри і фото чи цілі .
Відповіді: 1
Musat3997
13.12.2024Відповідь minelaboff
Усі разом,якщо пару місяців торгувати )))
На клубі підуть оптом , навіть знаю хто загребе ) 😎
Там є декілька цікавих...
Далі хай сам хазяїн вирішує
13.12.2024АвторВідповідь Musat
На клубі підуть оптом , навіть знаю хто загребе ) 😎 Там є декілька цікавих... Далі хай сам хазяїн вирішує
Тобто для продажу потрібно обов'язково везти в Київ? Чи можна буде їх надіслати поштою?
Musat3997
Тобто для продажу потрібно обов'язково везти в Київ? Чи можна буде їх надіслати поштою?
Нє , ну якщо всі привезете в Київ на Зліт , ви обвалите ринок ! Тернопільські галичани і львівські продавці вас можуть убрати )) Скоріше просто оптом дешевше заберуть, це їх тема .
Це вже вам вирішувати. 
Простіше тут на аукціоні виставити  з доступних цін .
Musat3997
Дякую за відповіді)
Якби були невеличкі , мала кераміка - я б точно б все забрав !
Великі не цікавлять.
О , а може миски ,сковорідки з поливою там є - пошукайте, КУПЛЮ всі тоді (миски глиняні) !
Відповіді: 2
Відповіді: 2
13.12.2024
Макитри  та   глечики  20 вв.
Цена на любителя от 50 грн/ шт.,  особого интереса на аукционе не будет.
Но попробовать с резервом можна.
Змінено автором 13.12.2024
13.12.2024
Вітаю.
Фото не дуже інформативні, але здається там є нюанси - на останньому фото обвів червоним кольором - є вірогідність, що в горловині є тріщина, яка стягнута дротом для запобігання подальшої руйнації (прижиттєвий, тогочасний ремонт).
 Також потрібно уважно оглянути інші посудини - під сажею можуть бути наскрізні тріщини.
14.12.2024
В 60-х мати купляла в таких високих глечиках топлене молоко набазарі. Був обмінний фонд. Сам з Кременчука, дуже схожі на ті що виставлені. Стінки у них були товстими.
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.