Анонім
Анонім
16 грудня 2024, 15:19

Допоможіть з ціною. Унікальної колекції марок! Дякую!

Допоможіть з ціною. Унікальної колекції марок! Дякую!

Частина 1: Основні елементи колекції марок СРСР на тему транспорту Пропоную вам унікальну колекцію марок на тему транспорту СРСР, яка включає 1000 чистих марок. Колекція охоплює період з 1961 по 1991 рік і є однією з найбільш повних і цінних у своєму роді. Всі марки знаходяться в чудовому стані і представлені в спеціальному альбомі. Ключові елементи колекції: 1000 марок СРСР: автомобілі, літаки, космічні технології, залізничний транспорт, мотоцикли. Гашені марки: близько 150 штук, що йдуть в подарунок. 2 блоки марок вартістю 1600 гривень кожен. Антикварні марки 1900-1930 років (20 штук) по 100 доларів кожна — йдуть в подарунок. Марки з 15 країн: інші країни доповнюють колекцію. Частина 2: Деталі колекції — Серії, блоки, калька та альбом Колекція охоплює важливі серії та рідкісні елементи: Серії марок: У колекції є серії, присвячені літакам, автомобілям, космічним програмам, залізничному транспорту. Наприклад, сцепки марок літаків ЯК (8 серій по 250 гривень кожна). Всього 8 серій на транспорт, кожна з яких має велику історичну цінність. Блоки марок: В колекції є 2 рідкісних блоки марок (ціна кожного — 1600 гривень). Блоки часто випускаються в обмежених кількостях, що робить їх цінними серед колекціонерів. Гашені марки: У подарунок додаються близько 150 гашених марок на тему транспорту, які не були враховані в загальний підсумок колекції. Вони можуть стати чудовим доповненням для колекціонерів, що збирають гашені екземпляри. Антикварні марки: Марки транспорту 1900-1930 років є справжніми цінними артефактами і не враховуються в основний підсумок ціни. Кожна з цих марок коштує 100 доларів США і йде в подарунок. Частина 3: Технічні характеристики альбому та витрати Колекція знаходиться у спеціальному альбомі. Ось що в ньому є: 32 листи (64 сторінки) для зручного зберігання марок. 128 аркушів кальки формату A4 для кожної марки, що гарантує високий рівень захисту від пошкоджень. Калька добре проклеєна, що забезпечує безпеку марок при перегляді. Колекція була зібрана особисто мною протягом багатьох років, що дозволяє оцінити її не лише за кількістю марок, а й за якістю підбору. Вартість збору цієї колекції перевищує 20 000 гривень. Частина 4: Ціна та умови покупки Ціна колекції — 8000 гривень. Це дуже вигідна ціна, якщо врахувати ринкову вартість кожного елемента колекції, зокрема антикварних марок, серій та блоків марок. Я готовий надіслати колекцію накладним платежем через Нову Пошту, що дозволяє вам оглянути товар перед оплатою. Це гарантує безпеку угоди для обох сторін. Не втрачайте шанс стати власником цієї унікальної колекції, яка є справжньою перлиною на ринку філателії!

Повідомлення
28
Відповіді: 0
vkf772454
16.12.2024
Вітаю.  А що ви хочете від форумчан? Ви все детально розписали з калькуляцією.  Ціна продажу, якщо я вірно зрозумів,  8000 грн. Покупець отримає у подарунок марок на декілька сотен доларів. 
P.S.  Те, що у вас на фото, не є блоками, то малі листи.
Відповіді: 1
vkf772454
16.12.2024Відповідь chizh
я так понял, что расчетная цена автора базируется на стоимости приобретения им материалов.  Но, к великому сожалению, цена покупки и продаж резко отличаются.  Опять же, ТС как человек, вложивший в свое увлечение массу сил, времени и , разумеется, средств, хочет вернуть какие-то деньги.  Но вот такое наблюдение: коллекции, создаваемие филателистом для себя, по собственному пониманию, сложно продаются.  Вот у меня есть полная коллекция марок и конвертов Камеруна, много вложено в нее, но я знаю, что продать ее будет проблемно.  
И еще одна мисль, на уровне совета ТС.  Те антикварние марки, которие ТС не включает в стоимость коллекции,  есть резон продать окремо и возможно,  они дадут хороший профит.
Анонім
16.12.2024АвторВідповідь vkf77
я кинув, ті 8000 гривень з розрахунком, 1000 марок мінімум можна продати по 5 гривень чи не так? так що, так мені потрібна допомога з цим.
vkf772454
16.12.2024
подивився ваше зібрання, потім аналоги на аукціоне.  Ваше зібрання дуже нагадує хронологічну колекцію марок СРСР, не дивно, бо виходило багато марок по тематиці транспорт.  Щось подібне зараз намагаються продати на аукціоні, приблизно 460 марок за 2500 грн. Поки тільки намагаються. Мій висновок такий, що у середньому за 5 грн марка не вийде.  Треба трошки нижче брати орієнтир.  Основна маса колекції добре відома філателістам, бо були великі тиражі,  тому навряд чи буде активний попит.
16.12.2024
Вітаю. Прочитав ТС про його колекцію марок та зацікавився. Але після перегляду представлених фотографій виникло легке здивування та багато запитань. Де 1000 марок? На 33 фото марок близько 600 штук. Про які 20 антикварних марок по 100 доларів (у подарунок!) йдеться? Де артефакти? Де 2 блоки по 1600 гр.? Навіщо намагатись продати масові марки СРСР, а марки по 100 доларів дарувати? Якось не зовсім адекватно. Щоб прояснити ситуацію та розставити все на свої місця хотілося б побачити фото антикварних марок 1900-1930 років (20 штук) по 100 доларів кожна тут в обговоренні та двох рідкісних блоків по 1600 гр.
vkf772454
16.12.2024Відповідь primaest
Вітаю.  От і у мене аналогічне здивування склалось. І такеж як у Вас бажання побачити подарункові марки по 100 доларів.
17.12.2024Відповідь vkf77
Мужики, мужики.... Аноним же ясно написал :"...Марки транспорту 1900-1930 років....Кожна з цих марок коштує 100 доларів США".
Вот вам эти марки, на самом видном месте. И воздушный шар тоже вид транспорта 1900-х годов.
Миленький АНОНИМ, подарите мне пожалуйста эти марки, я их первая нашла, мне положено.
16.12.2024Відповідь 14evdok88
Та ні, не зможете продати.... немає подарунка на 2К баксів.....хоча, може флора і фауна затягне....тоді, так, конкуренція, однак....
17.12.2024Відповідь 14evdok88
Была тут тема от одного такого маркетолога, он ее потом удалил. Миллион сообщений, интрига, все уникальное, купите все пр нижней рыночной планке цен и прочая лирика. На поверку оказалось у него в наличии гора обычного хлама по заоблачным ценам. По-моему, это он опять принялся свой хлам продвигать в народ.
Недавно подобные марки целым альбомом за 350 грн продали. Если это не тот же самый альбом.
17.12.2024Відповідь OLiri
Помню, читал. Просматриваю ленту регулярно,попадаются иногда такие оригиналы. Осеннее обострение или что-то другое??? На чердаке хлама 70-80-х имею валом, но не тащить же его. ХЛАМ. Марки как у ТС , лежат у брата. Даже поболее, ему я оценил +-500 грн, миллионные тиражи, людям впаривало государство.
17.12.2024
Приветствую.
Может человеку дорога эта коллекция, а вы сразу напали  )
По цене, купил два альбома по 500 гривен, так там они натрамбованы так, что можно разложить по трем, или четырем альбомам.Впаривало государство, золотые слова.
17.12.2024
Честно говоря жаль, что на марки угробил 20 лет жизни, есть еще своих восемь альбомов, лучше бы фалеристику  собирал. КЗ стоила вроде 7 долларов, а Невский 50
Всім гарного і тихого вечора.
Слава Україні!
22.12.2024
Почитал коментарии.
Вынужден разочаровать ТС.
Любой близкий к филателии уверенно отнесет данное собрание как "альбом пионЭра".
Типичный ширпотреб 80-х.
Это даже не тематическая коллекция. И уж точно не погодовка.
500 гривен это оптимистичная цена.
Реалии 200-300 грн за все.
vkf772454
22.12.2024Відповідь msiam
Вітаю.  Давненько не зустрічав тут визначення "альбом пионЭра" або його варіанта "піонерська колекція".  Був форумчанин, який частенько його використовував.  А у багатьох ситуаціях воно є самим точним визначенням.
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.