Повідомлення
16
Відповіді: 0
20.12.2024
Вітаю!
Ооооо!! Пам`ятаю я його. Ще підписка була і черга на форумі. Здається тоді надрукували чи 300, чи 500 примірників. Ціна на той час була посильною, але вище середньої. Якщо не помиляюсь, 50 грн.
20.12.2024
Колись був такий Форум пошуковців та скарбошукачів. На його сайті вільно спілкувалися однодумці з пошуку, шукали колег-компаньйонів, писали звіти про свої мандри, зустрічі та знахідки. Ділились власними контактами і не було біди в тому для людей та сайту ніякої. А той Форум інколи друкував цей журнал в котрому були світлини та розповіді звичайних копачів, і поширював серед спільноиі за кошт не малий, і значки і шеврони були.
Та ті часи пам'ятають лише...мій шеврон та значок "Violity", навіть я забув ті гарні часи.
21.12.2024Відповідь TerraRist
Шикарні були часи. А в мене на машині ще була наліпка по якій тебе ідентифікували. Буває приїдеш в якесь чергове село, а місцеві тобі вже починали пропонувати викупити свій хабар.
Відповіді: 2
Відповіді: 1
21.12.2024
Вітаю. Легендарний був журнал. Мав в свій час цілу підшивку. Але на жаль при евакуації було втрачено. Виставляйте на торги, з задоволенням прийму участь.
21.12.2024
Вітання! Пам'ятаю як я ганявся за журналом де навчали прив'язувати трьохи до карт генштабу або до Гугл карт через OZI explorer. В тричі дорого перекупив, нарешті навчився, а потім з'явився Гугл планета Земля у вільному доступі. Інтерес буде виставляйте.
З пов.
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.